FOTBAL: Bornescu e oficial jucător liber de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Mircea Bornescu a fost declarat, marţi, liber de contract de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, iar contractul său cu Rapid, valabil trei ani, va fi înregistrat la forul condus de Dumitru Dragomir în cursul zilei de miercuri.

"Acum mai aşteptăm să fim informaţi oficial de LPF pentru a-l înregistra oficial pe Mircea ca jucător al nostru. Va evolua la Rapid pentru următorii trei ani, asta e durata pe care se întinde contractul care e deja semnat", a spus Manea, pentru agenţia NewsIn.

Bornescu a declarat, pentru NewsIn, că este foarte fericit că problema sa a fost rezolvată şi abia aşteaptă să debuteze pentru gruparea giuleşteană: "Am aşteptat atât de mult timp să se termine totul şi sunt foarte bucuros. Chiar dacă voi debuta în Ghencea, într-un meci fără spectatori, le transmit fanilor că voi face tot posibilul pentru a duce Rapidul acolo unde îi e locul şi acolo unde îşi doresc ei. Am venit aici pentru a face performanţă. Îmi era foarte greu să urmăresc toate meciurile din tribună, acum voi încerca să-mi demonstrez valoarea".

Portarul în vârstă de 29 de ani şi-a reziliat, săptămâna trecută, contractul cu Universitatea Craiova, însă despărţirea trebuia să fie oficializată de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, pentru ca înţelegerea cu Rapid să poată fi semnată.

Goalkeeper-ul se antrenează de aproximativ două luni la baza Pro Rapid, iar în ultimele zile s-a pregătit alături de prima echipă a giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite