FOTBAL: Steaua îl contestă pe portarul Mircea Bornescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Steaua îl contestă pe portarul Mircea Bornescu
FOTBAL: Steaua îl contestă pe portarul Mircea Bornescu

Reprezentanţii clubului din Ghencea nu sunt de acord cu modul în care s-a legitimat portarul Mircea Bornescu la Rapid şi au precizat că îl vor contesta dacă va juca în partida de duminică, de la ora 20.00.

Cei de la Steaua spun că Bornescu nu a devenit liber de contract, ci şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova plătind o sumă de bani, astfel că el nu mai se mai poate transfera în afara perioadei de transferări. "Bornescu n-a fost declarat liber de contract, ci a ajuns în această postură pentru că a căzut de acord cu clubul pentru a i se rezilia contractul. Nu e totuna şi nu poate beneficia de acelaşi tratament ca unul care nu e plătit pentru că nu vrea clubul, deci el nu avea dreptul să fie legitimat. După modelul Bornescu, şi mâine, dacă un club şi un jucător cad de acord, pot parafa un transfer la altă echipă", a fost părerea celor din Ghencea pe site-ul gsp.ro.

Nicolae Manea, directorul tehnic al giuleştenilor, le-a replicat: "Steaua poate să facă şi o supercontestaţie. Nu există absolut nici un risc pentru noi. Toate actele sînt în regulă, totul e legal în privinţa lui Bornescu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite