FOTBAL: Mircea Bornescu ar putea ajunge la o echipă din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, poartă negocieri avansate cu o echipă din Primera Division, care au şanse foarte mari de concretizare, au declarat vineri, pentru NewsIn, surse din anturajul fotbalistului.

"Mircea se află în discuţii cu o echipă din Primera Division şi sunt şanse foarte mari ca transferul să se facă. Acum, echipa care îl vrea adună ultimele informaţii despre el, dacă a avut accidentări, cauza lor, dacă a avut o viaţă extrasportivă neprofesionistă... Probabil că l-au monitorizat de mai mult timp, aşa cum fac cluburile mari. Ar fi superb pentru el să plece în prima ligă a Spaniei", au declarat apropiaţi ai jucătorului, care au mai precizat că  suma pe care poate pleca portarul de la club "este sub 500.000 de euro".

Mircea Bornescu a evoluat pentru Universitatea Craiova din sezonul 2005-2006, iar în cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Juventus Bucureşti, FC Extensiv Craiova şi FC Caracal. Portarul, care se află în ultimul an de contract cu gruparea din Bănie, a fost anunţat de patronul Adrian Mititelu că este liber să se transfere unde vrea, deorece nu şi-a prelungit înţelegerea.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite