Bornescu visează la campionatul Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bornescu visează la campionatul Angliei
Bornescu visează la campionatul Angliei

Mircea Bornescu a devenit oficial, în această săptămână, jucătorul Rapidului şi va debuta la noua sa echipă în derby-ul cu Steaua, care va avea loc duminică. Visul său rămâne însă să ajungă la o echipă din Premier League.

Rapidul şi-a prezentat ieri goalkeeperul mult aşteptat. Mircea Bornescu, căci despre el este vorba a crescut în Colentina şi a făcut primii paşi în fotbal la vârsta de şapte ani, când încă mai cocheta cu sălile de box, unde era dus de tatăl său.

„Când eram mic, după ce veneam de la şcoală, mă duceam la fotbal, apoi seara mă antrenam cu tata la sala de box. Asta până la 13 ani, când am decis să mă ocup doar de fotbal. Rămân la părerea că un portar mare se naşte, nu se formează”, spune fiul fostului boxer.

Mircea Bornescu a fost coleg cu actualul selecţioner, Răzvan Lucescu, la FC Naţional, pe vremea când avea doar 16 ani, iar la meciul cu Lituania, cei doi s-au reîntâlnit într-o altă postură. Aceea de antrenor şi jucător.

„Când eram la FC Naţional, rămâneam împreună cu Răzvan după antrenament. Mi se părea mereu că nu fac efort suficient. Visul meu rămâne acela de a juca în Premier League”, dezvăluie fostul jucător al Craiovei, care va câştiga la Rapid 160.000 de euro pe sezon.

„Mă bucur că în sfârşit situaţia mea s-a rezolvat. Aşteptam de mult această clipă şi sper că lucrurile vor decurge aşa cum trebuie. Mă săturasem să mă antrenez fără să joc!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite