„Lui Bordeaux i-a revenit norocul cu noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui CFR spune că e dezamăgit după dubla cu echipa franceză şi consideră meciul cu AS Roma ultima şansă la o primăvară europeană. Jucătorii CFR-ului au făcut ieri dimineaţă un antrenament de recuperare, în care Trombetta a încercat să le ridice moralul după înfrângerea cu Bordeaux.

Adevărul: Ce faci Edi, ţi-a trecut supărarea după înfrângerea cu Bordeaux?

Eduard Stăncioiu: Sincer, nu prea. Mie nu-mi trece aşa repede. Nu ştiu dacă meritam să nu luăm nici un punct cu Bordeaux.

Cum ţi s-au părut francezii?

Sunt o echipă foarte bună, dar nu pot să  spun că nu erau de bătut. Am avut şi ghinion, am avut destule ocazii. Până la urmă, diferenţa a fost doar de un gol, atât la ei, cât şi la noi. Meciul tur trebuia să se termine 0-0.

Crezi că dacă nu era autogolul lui Cadu de la Bordeaux aţi fi avut alt moral la Cluj?

Nu ştiu. Nu i se poate imputa lui Cadu nimic. A fost un moment nefericit. În alte rânduri, ne-a salvat el pe noi. Nu m-am înţeles cu el la acea fază. Asta e tot.

Presa franceză a scris că CFR a resuscitat pe Bordeaux, care nu realizase nimic în grupă, te  deranjează?

Asta este o prostie. Au avut primul meci la Chelsea, unde e greu să iei vreun punct, iar în meciul cu Roma au avut ghinion. Au condus până prin minutul 60 sau 65 şi apoi le-a fost eliminat un om. Din păcate, le-a revenit norocul cu noi. Totuşi, la Bordeaux au câştigat fără să marcheze ei vreun gol.

Îţi reproşezi ceva în  legătură cu meciul  de la Cluj?

Normal, atunci când echipa  pierde, portarul are şi el partea lui de vină.

Ce v-a spus Trombetta după meci?

Ne-a încurajat. Ne-a spus să uităm cât mai repede acest meci ca să nu ne scadă moralul. Nu ne-a certat. Maurizio Trombetta este un tip pozitiv.

Ce jucători te-au impresionat de la Bordeaux?

Gourcuff, Chamakh…mai mulţi. Au trupă bună, de ce să nu recunoaştem, dar tot îmi este necaz. Atunci când joci în Liga Campionilor trebuie să te aştepţi să întâlneşti echipe puternice. Eu unul asta mi-am dorit de la această participare. Să văd unde mă situez eu, ca fotbalist, pentru că doar în astfel de partide se vede valoarea. Asta am gândit toţi cei de la CFR şi cred că am dovedit că nivelul Ligii nu ne depăşeşte.

Urmează meciul cu Roma, mai speraţi la primăvara europeană?

Probabil că este ultima şansă a noastră, dar mai contează şi jocul rezultatelor. Deocamdată, prefer să mă gândesc la meciul cu Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite