Bordean, depăşit total

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bordean, depăşit total
Bordean, depăşit total

Centralul partidei Timişoara – Craiova a validat un gol precedat de un fault şi a fost lipsit de reacţie când jucătorii s-au bătut. El riscă o suspendare între patru şi şase etape. Marian Bordean a comis două greşeli grave la meciul FC Timişoara – Universitatea Craiova, scor 1-1, şi va plăti conform regulamentului făcut de CCA.

Centralul sibian se face vinovat de validarea golului egalizator al gazdelor, când portarul Silviu Lung jr a fost faultat, dar şi de faptul că nu i-a eliminat pe jucătorii Mitchell (Universitatea Craiova) şi Parks (FC Timişoara) pentru comportament violent.

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a acuzat înaintea partidei delegarea lui Bordean, invocând faptul că este lipsit de experienţă. Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a explicat ieri delegarea: „Cum pot să văd dacă un arbitru are calităţile necesare, valoare, curaj, autoritate, dacă nu în meciuri importante? Bordean este în lotul A de doi ani şi l-am întrebat dacă se simte în stare să conducă un asemenea meci. I-am precizat că o asemenea partidă îl poate urca sau coborî. Oricum, ca o măsură de siguranţă, l-am delegat ca rezervă la meci pe Ovidiu Haţegan, arbitru FIFA, în speranţa că acesta îl va ajuta pe Bordean”. Şeful arbitrilor era supărat şi pe asistentul Miklos Nagy, care nu l-a ajutat pe central: „Nagy trebuia să-l ajute pentru a lua măsurile disciplinare care se impuneau. Este asistent FIFA, experimentat”.

Conform regulamentului, Bordean şi Nagy ar trebui să fie suspendaţi între patru şi şase etape. Asistentul a mai fost pedepsit şi după partida Universitatea Craiova – Dinamo (0-0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite