Borcea oferă primă de răzbunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie vreme bună, fie vreme rea, Dinamo trebuie să bată sub Tâmpa!”, acesta este refrenul pe care Borcea i-a obligat pe jucătorii lui Ion Marin să-l înveţe înaintea partidei de astăzi. Ca să fie sigur că-l reţin, şeful roş-albilor a mai pus şi un ban pe deasupra.

Dinamo nu luptă la Braşov doar împotriva „stegarilor” lui Viorel Moldovan, ci şi contra „fantomelor” trecutului. Galben-negrii le trezesc dinamoviştilor amintiri dintre cele mai neplăcute, de pe vremea în care formaţia lui Dinu Gheorghe era antrenată de Răzvan Lucescu.

Sezonul trecut, când „câinii” erau în plin elan spre titlul de campioană şi, implicit, spre prima prezenţă în grupele Ligii Campionilor, ardelenii s‑au pus curmezişul visurilor lui Borcea şi compania.

3.000 de euro de jucător

Au bătut Dinamo şi la Braşov şi în „Ştefan cel Mare”, de fiecare dată cu 2-0. Meciul de la Bucureşti a fost cel mai dureros, întrucât „câinii” luptau pentru locul doi, care asigura prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor. Borcea suferă şi acum pentru acel rezultat!

Tocmai de aceea a şi mers în cantonamentul de la Săftica şi i-a anunţat pe jucători că trebuie să răzbune umilinţele aplicate de braşoveni anul trecut. Prima? 3.000 de euro de căciulă pentru o victorie sub Tâmpa. Pentru a băga banii în buzunar, roş-albii ar trebui să-i depăşească nu numai pe fotbaliştii gazdelor, dar şi adversarul care le-a pus cele mai mari probleme şi în sezonul precedent, la Braşov: zăpada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite