Borcea este nemulţumit de echipă - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre nemulţumirile lui Borcea în legătură cu echipa, posibilitatea ca Bogdan Stancu să joace la naţională sau declaraţiile lui Marius Lăcătuş. Printre alte subiecte, Răzvan Lucescu are încredere în echipă, iar suporterii Stelei vor să renunţe la proteste.

Borcea este nemulţumit de echipă. Dinamo a făcut doar egal cu Otopeniul şi pacea din Ştefan cel Mare s-a dus. Turcu ameninţă că taie din bani, Rednic îşi apără jucătorii, iar Borcea tună: "Nu batem nici echipe din divizia B". "Cu mentalitatea asta nu batem nici echipe din B! Am fost penibili, dintre toate echipele din divizia A, am fost cei mai penibili", a declarat Borcea. "Când jucăm, mă bat cu toată lumea, dar când suntem penibili, ce să mai spun. Acum trei ani am pierdut campionatul cu echipele mici. Dacă mie mi-e ruşine să ies pe stradă, ei nu ar trebui să mai iasă. Au fost 9 mii de suporteri care au venit să iî vadă. Nu mi-a fost dat să văd aşa ceva", a mai spus Borcea, anunţă Sport.ro.

Bogdan Stancu ar putea juca la naţională.
Atacantul de 21 de ani, care a marcat toate golurile Stelei din 2009, a intrat pe lista selecţionerului pentru "dubla" de foc cu Serbia şi Austria. Steaua a bifat primul succes din acest an pe "mâna" lui Bogdan Stancu, cel care îi adusese şi primul punct, în întâlnirea cu FC Vaslui (1-1). Mai mult decât atât, trupa din Ghencea e pe punctul de a mai bifa ceva important o dată cu prestaţia foarte bună a tânărului său atacant din meciul de sâmbătă seara: Stancu a intrat serios în vederile selecţionerului Victor Piţurcă în privinţa celor două meciuri cu Serbia şi Austria. În ciuda faptului că are doar 21 de ani şi jumătate, noul golgeter al roş-albaştrilor e creditat cu şanse mari să se regăsească pe lista antrenorului echipei naţionale, având de partea sa atât evoluţiile bune, cât şi relaţiile dintre unele persoane importante din anturajul reprezentativei, scrie Gazeta Sporturilor.

Marius Lăcătuş susţine că nu a observat o descătuşare la jucătorii Stelei, după victoria cu Poli Iaşi, scor 1-0, din etapa a XX-a a Ligii I. Antrenorul grupării din Bulevardul Ghencea a declarat, pentru Sport Total FM, că elevii săi chiar au fost dezamăgiţi de proporţia mică a scorului, pentru că au ratat mai multe situaţii bune în timpul meciului. "În sfârşit a câştigat Steaua cu Marius Lăcătuş pe bancă. Au fost mai multe luni de pauză, cu vacanţa şi cu perioada în care eu am fost la echipă. Nu am simţit neapărat o descătuşare după victoria cu Poli Iaşi. Jucătorii au fost supăraţi că rezultatul a fost numai 1-0", a declarat Marius Lăcătuş.

Lucescu are încredere în echipă. Răzvan Lucescu este de părere că echipa sa, FC Braşov, este îndreptăţită să îşi propună obiective îndrăzneţe, ţinând cont de faptul că a obţinut rezultate pozitive cu unele dintre cele mai puternice echipe din campionat. Antrenorul "stegarilor" a declarat, pentru Sport Total FM, că, deşi unitatea unei echipe este atuul acesteia, atitudinea este cea care face diferenţa. Campionatul este foarte echilibrat şi de foarte mult timp nu s-a mai întâmplat ca între primul loc şi locul al 11-lea să fie o distanţă aşa de scurtă. Atunci când echipele joacă cu determinare pentru fiecare punct, pentru victorie, orice rezultat e posibil. Este păcat să nu te baţi pentru obiective importante, cu atât mai mult cât noi, Braşovul, am bătut Dinamo, Urziceni, Steaua, am remizat cu CFR Cluj şi cu Rapid. Unitatea unei echipe este atuul ei şi atitudinea face diferenţa", a declarat Răzvan Lucescu.

Suporterii Stelei vor să renunţe la proteste.
Suporterii spun că în două-trei etape pot reveni sută la sută lângă echipă, titrează Gazeta Sporturilor, însă pun o condiţie: echipa să câştige tot şi să reintre în lupta pentru titlu. "Nu luăm în seamă ce spune Becali", a fost prima reacţie a şefilor galeriei roş-albaştrilor la ameninţările patronului. Totuşi, "tribuna" anunţă în premieră că e gata să facă pace. "E posibil ca în 2-3 etape, dacă echipa va reveni în lupta pentru titlu, noi să încetăm protestele", a spus unul dintre lideri. Pe lângă victoriile pe care fanii le cer, un alt motiv care ar putea duce la reîntoarcerea publicului alături de jucători e acţiunea lui Ghionea şi compania de la începutul meciului cu Poli Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite