Borcea nu mai vrea dinamovişti la lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea nu mai vrea dinamovişti la lot
Borcea nu mai vrea dinamovişti la lot

Preşedintele lui Dinamo a lansat un nou atac sub centură la adresa lui Răzvan Lucescu, criticând dur selecţia de la naţională. El a decis ca roş-albii să nu mai joace acolo. Preşedintele dinamovist spune despre selecţioner că are slăbiciuni şi că aduce jucători la naţională pe baza sentimentelor.

După ce acum câteva zile s-a arătat iritat de faptul că Tamaş, Torje şi Marius Niculae nu au fost chemaţi la echipa naţională, Borcea s-a luat din nou de Răzvan Lucescu.

„Răzvan Lucescu este un foarte bun antrenor de club şi vă spun sigur că o să lucrez cu el într-un viitor apropiat, dar din punct de vedere al selecţionerului dă dovadă de slăbiciuni şi de sentimente şi nu cred că va obţine rezultate”, şi-a început Borcea atacul la Sport.ro.

Dinamovistul consideră că Piţurcă era un selecţioner mai bun. „Dacă naţionala era antrenată de Piţurcă sau de Iordănescu, toată presa făcea echipa naţionala zob. Rezultatul cu Franţa este bun, însă jocul a fost execrabil. Ceea ce a făcut Piţurcă nu se va mai obţine curând în România. Piţurcă lua numai ce era în formă maximă şi cine juca constant. Deocamdată, Răzvan nu are valoare de naţională”, a continuat şeful „câinilor”.

Tot el i-a cerut lui Răzvan Lucescu să nu mai aducă jucători de la Dinamo la echipa naţională. “Eu vreau ca jucătorii lui Dinamo să nu mai fie convocaţi şi să jucăm până în decembrie în Europa. Şi aşa nu mai avem şanse la calificare. El a început o reconstrucţie cu jucători de la Rapid sau Braşov. Poate să ia şi de la Craiova. Nu mai vreau să ne cheme jucători de la noi, ne face rău!”, a mai spus Borcea.

Gigi Becali bate în retragere

Un alt contestatar al selecţionerului, Gigi Becali, şi-a cerut ieri scuze pentru afirmaţiile făcute la adresa lui Răzvan Lucescu. „Cât va fi el la naţională eu nu o să mai fac niciun comentariu. Nu e treaba mea”, a declarat patronul Stelei, care cu o zi înainte spusese că România juca mai bine pe vremea lui Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite