Borcea nu vrea să mai audă de jucătorii dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea nu vrea să mai audă  de jucătorii dinamovişti
Borcea nu vrea să mai audă de jucătorii dinamovişti

Nu doar antrenorul Dario Bonetti vrea să schimbe mentalitatea în „Ştefan cel Mare”, ci şi şefii echipei doresc asta. Şi au început cu modificarea canalelor de comunicare. Nu se mai

Nu doar antrenorul Dario Bonetti vrea să schimbe mentalitatea în „Ştefan cel Mare”, ci şi şefii echipei doresc asta. Şi au început cu modificarea canalelor de comunicare. Nu se mai vorbeşte la telefon direct cu Cristi Borcea, ci doar cu Ionel Ganea, directorul sportiv.

Dinamoviştii au luat această decizie pentru ca antrenorul echipei să nu interpreteze această apropiere dintre acţionari şi fotbalişti drept o încălcare a autorităţii sale în vestiar.

Ganea a introdus legea în ROI

Partea inedită a noii relaţii birou-vestiar este că legea a fost introdusă de Ionel Ganea în Regulamentul de Ordine Interioară. Ca orice regulă, încălcarea ei prevede şi amenzi. Borcea i-a şi avertizat pe Niculae şi compania înainte de starul sezonului:

„Să nu mă mai sunaţi pe mine, indiferent de orice plângere aţi avea legată de antrenor, antrenamente sau meciuri. Să ştiţi că nu vă răspund!”.

„Asta e, înţelegem situaţia. El e conducător, noi, simplii jucători, dacă nu vrea, nu mai vorbim”, au spus „câinii”. Vorbele preşedintelui executiv s-au născut din experienţa anilor anteriori, în care  acţionarul roş-albilor a luat deseori partea fotbaliştilor.

Nu de puţine ori o sancţiune disciplinară dictată de antrenor a fost anulată de Borcea. Cel mai elocvent exemplu este reprimirea în lot a lui Gabi Tamaş la intervenţia conducerii, când, astă-iarnă, stoperul a făcut scandal în cantonament, iar Rednic l-a trimis la echipa a doua.

Plângerile primite de Borcea în trecut

Că antrenamentele sunt prea dure sau că ţin prea mult

Că antrenorul îi lasă pe banca de rezerve

Că tehnicianul refuză să-i învoiască de la pregătiri şi că nu le înţelege problemele

Că sunt plătiţi prea puţin în comparaţie cu rolul pe care îl joacă în echipă

Că sunt nevoiţi să stea prea mult în cantonamente

Că nu vor să facă deplasările lungi cu autocarul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite