FOTBAL: Borcea, pus la zid de fostele glorii dinamoviste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Borcea, pus la zid de fostele glorii dinamoviste
FOTBAL: Borcea, pus la zid de fostele glorii dinamoviste

Ion Parcalab, fostul mare jucator al lui Dinamo, a declarat pentru Sport total FM, ca marea vina pentru ratarea campionatului trecut o are Cristi Borcea, care nu este atat de dinamovist pe cat se crede. De asemenea, jucătorul care a obţinut patru titluri cu Dinamo este de părere că Bonetti nu va mai sta mult pe banca "câinilor".

"Se pare ca Dinamo se afla intr-o criza. Nu stiu ce se intampla, insa ceva este gresit, plecand de la conducere si pana la jucatori. Bonetti este un antrenor modest, iar conducerea a fost pacalita de acest Vizer cu aducerea lui. Este vai de capul lui. Toata lumea da vina pe arbitri, insa nu asta a fost cauza. Dinamo este o palarie prea mare pentru Bonetti. Dinamo l-a avut in curtea sa pe Bergodi si nu s-a inteles, dar era un antrenor strain care stia acest campionat. Noua ne trebuie un antrenor care face treaba, nu pe acest Bonetti care habar n-are de palmaresul echipei. Cred ca se va face o analiza si va fi inlaturat. Trebuia schimbat atunci cand a fost adus. Imi vine rau cand vad atatia oameni in curtea lui Dinamo care se pricep la antrenorat si stau pe bara. Echipa nu joaca nimic, iar arbitrul nu avea cum sa greseasca acordand acele rosii in cateva minute", a spus Parcalab.

"Borcea este un conducător slab"

"Parerea mea este ca si Borcea este un conducator slab. Daca nu vorbea de arbitraje si nu s-ar fi bucurat prea devereme, Dinamo nu pierdea campionatul. Vreau ca Dinamo sa joace pe teren pentru ca avem echipa buna si sa lasam arbitrii. Nu stiu de cand este Borcea atat de dinamovist. A fost adus de Dinu sa bage bani si atat, Dinamo fiind un cal frumos. Sa ne abtinem sa-l mai scoatem pe Borcea atat de dinamovist. Sa speram ca sunt alti oameni care vor acea performanta si nu vom opri in acesti cehi. Daca nu trecem de astia, va fi un mare dezastru.", a declarat fosta glorie a lui Dinamo Ion Parcalab.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite