Borcea şi-a calculat punctele. Dinamo a luat deja titlul de campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru oficialul dinamovist titlul s-a decis. Acest lucru se poate deduce cu multă lejeritate dintr-o declaraţie făcută la o zi după egalul scos, în Ghencea, cu Steaua. Şeful "câinilor" a trecut acest campionat deja în dreptul "roş-albilor".

"Dacă nu veneau arbitri străini, sigur nu câştigam campionatul. La Niculescu s-a dat galben, în timp ce la Goian era de roşu. Se punea o mare presiune pe arbitri români, aşa nu ai ce să le reproşezi străinilor", a spus Borcea la gsptv.

În vederea lui Cristi Borcea, performanţa dinamoviştilor de a lua titlul este înscrisă deja la trecut.

Oficialul dinamovist susţine că punctul obţinut în Ghencea va conta foarte mult în lupta pentru titlu: "Meciul a fost tacticizat şi urât, a fost un meci prost. Acest rezultat contează mai mult pentru moralul nostru. Va conta enorm pentru lupta pentru titlu".

"Am obligat-o pe Steaua să joace toate meciurile la capacitate maximă, pentru că altfel ar pierde cupele europene. Mi-a fost teamă că vom pierde, dar am reacţionat imediat, dovadă că am marcat repede. Jucătorii trebuie să-şi dea seama că trebuie să câştigăm aceste 4 meciuri care au mai rămas".

Acţionarul dinamovist a vorbit în încheiere şi despre gestul lui Marius Lăcătuş de la finalul partidei, atunci când tehnicianul Stelei le-a arătat semne obscene fanilor alb-roşii: "Este un gest urât, nu îi face cinste. E o descătuşare, însă Marius este un băiat bun. Prin câte a trecut în ultimul timp, eu îl înţeleg".

Dinamo mai are de jucat patru etape:

16-05-09      Dinamo Bucureşti - FC Timişoara
23-05-09      Unirea Urziceni - Dinamo
30-05-09      Dinamo Bucureşti - FC Braşov
10-06-09      FC Argeş Piteşti - Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite