Dario Bonetti: „Totul e OK! Borcea e liniştit şi fericit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dario Bonetti: „Totul e OK! Borcea e liniştit şi fericit“
Dario Bonetti: „Totul e OK! Borcea e liniştit şi fericit“

Adevărul: Ce se întâmplă cu Dinamo? A pierdut cu o echipă din Liga Regio­nală şi a remizat cu alta din Liga a III-a... Dario Bonetti: Pe mine mă interesează jocul, rezultatele nu sunt

Adevărul: Ce se întâmplă cu Dinamo? A pierdut cu o echipă din Liga Regio­nală şi a remizat cu alta din Liga a III-a...

Dario Bonetti: Pe mine mă interesează jocul, rezultatele nu sunt importante în amicale. Băieţii s-au descurcat bine, chiar dacă au fost obosiţi. Totuşi au făcut câte două şedinţe de pregătire pe zi, nu este chiar atât de uşor nici pentru ei.

Vă simţiţi postul ameninţat?

De ce? Să nu uităm că am jucat împotriva lui Olympique Marseille, o echipă de Liga Campionilor şi ne-am descurcat foarte bine. Într-adevăr, în ultimele două meciuri, nu a ieşit cum voiam, dar am schimbat sistemul de joc, din 4-4-2 în 4-3-3. Să nu uităm că ne lipsesc şi patru fotbalişti importanţi.

Este şi N’Doye unul dintre ei?

Normal. Aştept să ni se alăture cât mai repede. Avem nevoie de fotbalişti precum Zicu şi N’Doye. Sunt doi jucători de mare valoare.

Borcea a fost în tribune la ultimul amical. Aţi vorbit cu el după meci? Este supărat?

Nu, nu are de ce să fie. Din contră, este foarte liniştit şi fericit de modul cum se antrenează băieţii. El stă mereu alături de mine şi vede că jucătorii dau totul pentru a fi pregătiţi sută la sută înainte de începerea campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite