Locul 2 sau Borcea pleacă... de tot!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul groaznic de sezon produce victime nu doar în rândurile jucătorilor, ci şi printre conducători.

 Posibila clasare a dinamoviştilor pe locul trei la finalul Ligii I atrage după sine o ipoteză şocantă: Cristi Borcea să plece din „Ştefan cel Mare”. Preşedintele executiv le-a spus apropiaţilor că se gândeşte foarte serios să renunţe la orice calitate a sa la Dinamo.

Ideea s-ar putea materializa doar dacă roş-albii ratează şi preliminariile Ligii Campionilor, după ce titlul a fost suflat cel mai probabil de Unirea Urziceni. Borcea nu se mulţumeşte cu calificarea în Europa League şi nu ar suporta dezamăgirea unui „şoc” financiar de 30 de milioane de euro.

Vin Dinu şi Neţoiu?

Tocmai de aceea le-a şi spus celorlalţi acţionari că, dacă Dinamo nu prinde nici locul doi, pleacă de la echipă. Se retrage definitiv din fotbal şi se dedică doar afacerilor.

Lui Borcea i se reproşează, de către ceilalţi şefi ai „câinilor”, sumele enorme cheltuite în acest sezon, pe salarii, prime şi transferuri. Dacă va pleca, preşedintele executiv îi va lăsa locul său în conducerea administrativă lui Cornel Dinu şi i-ar putea ceda acţiunile lui Gigi Neţoiu.

Evoluţia lui Borcea la Dinamo

Anul    Funcţia

1991    fotbalist la juniori
1994    director de marketing
2000    director general
2006    preşedinte executiv

Turcu ba cumpără clubul, ba vinde tot

Borcea nu este singurul acţionar dinamovist care iese „rănit” la finalul acestui sezon. Vasile Turcu ameninţă şi el că nu mai bagă bani la Dinamo dacă nu i se prezintă un plan concret pentru viitor.

Posibilul gest al investitorului este cu atât mai surprinzător cu cât, astă-iarnă, patronul de la RomConstruct intenţiona să rămână singur în conducerea roş-albilor. Turcu plănuia să cumpere acţiunile colegilor săi de la Dinamo şi să devină patronul echipei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite