Borcea trage de Dinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea trage de Dinu
Borcea trage de Dinu

Şeful dinamoviştilor a programat azi o întâlnire cu „Procurorul“, pe care încearcă să-l convingă să preia postul de director tehnic. Ţălnar e vizat pentru postul de „principal“. Dacă Andone este blocat de Al Ahli să vină în „Ştefan cel Mare”, iar Bergodi este împiedicat de probleme birocratice să treacă de la Steaua la Dinamo, Borcea se gândeşte la alte soluţii.

Omul numărul unu de la Dinamo, Cristian Borcea, a plecat în Serbia împreună cu naţionala, şi se va întoarce astăzi la Bucureşti pentru a rezolva cazul băncii tehnice. Şi-a programat o întâlnire cu Cornel Dinu, acum administrator delegat, dar şi cu atribuţii de manager general, căruia îi va care să se implice din nou activ la echipă.

Oferta lui Borcea pentru „Mister” este ca „Procurorul” să preia postul de director tehnic şi să facă un tandem cu Cornel Ţălnar, cel care ar urma să fie instalat antrenor principal. Dinu nu ştie deocamdată ce răspuns să-i dea acţionarului dinamovist, dar, dacă va accepta totuşi propunerea, fosta glorie a roş-albilor va conduce Dinamo doar până la iarnă, când şefii vor porni în căutarea unui nou tehnician.  Ion Marin, antrenorul de conjunctură, rămâne „mantaua de vreme rea”. Altfel, Tamaş a călcat din nou „pe bec”.

S-a distrat într-un club în nopatea de joi spre vineri, iar, în ziua următoare, nu a mai ajuns la antrenamentele conduse de Ion Marin. S-a mai întâmplat acest episod şi astă-vară, când, pe vremea lui Rednic. Acum, jucătorul de 26 de ani este pasibil de o amendă de 2.500 de euro, iar viitorul antrenor principal va decide dacă Tamaş va merge la echipa secundă sau nu.

Cristiano Bergodi depinde de UEFA

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi este „pariul” lui Borcea. Dar Bergodi are două mari probleme: legea din fotbalul românesc, care-i interzice să pregătească două formaţii într-un sezon şi litigiul cu Steaua, unde, în acte, încă figurează antrenor principal.

 Dacă primul împediment poate fi rezolvat într-o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, celălalt depinde de Gigi Becali, care trebuie să-i plătească lui Bergodi 180.000 de euro. Altfel, Andone, care mâine va mai vorbi o dată cu şeicii să-l lase la Dinamo, a fost ieri în vestiarul lui Dinamo şi a salutat jucătorii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite