Bonetti, băgat în şedinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eşecul cu Internaţional Curtea de Argeş, antrenorul italian a pierdut spri­jinul conducerii şi al jucătorilor. Eşecul cu elevii lui Ştefan Stoica este o pată pe blazonul „câinilor“. De aceea, şefii au convocat mâine o şedinţă în care tehnicianul va trebui să dea explicaţii.

Mai citeşte şi:

Borcea, pus la zid de fostele glorii dinamoviste

Bergodi: "Bonetti se poate descurca la Dinamo dacă va avea linişte"
Bonetti: "Niciunul dintre cele două cartonaşe roşii nu se justifică"
Borcea: "A fost o execuţie în direct, dar şi Bonetti a greşit!"
Dario Bonetti: „Lăsaţi-mă să fac ordine!“

Ceea ce ştie toată lumea, nu ştie Bonetti: la Dinamo, dacă nu ai rezultate, eşti demis. Deja italianul trebuie să simtă pericolul.

De altfel, acesta a avut o reacţie nervoasă atunci când la conferinţa de presă de la finalul partidei a fost întrebat dacă postul său e în pericol. „În România, toată lumea pune aceeaşi întrebare”, a spus acesta, însă acţionarii nu-l mai tolerează mult.

Îşi pregăteşte apărarea în faţa conducerii

Borcea şi Badea, oamenii care bagă bani în echipă, vor reveni din vacanţă şi mâine, la club, vor avea o întrunire cu antrenorul.

Şefii vor să ştie de ce italianul l-a scos pe Dănciulescu şi de ce până la ora asta jucătorii nu-şi cunosc rolul la fazele fixe, golul încasat de la Internaţional venind după un corner.

Totodată, la şedinţa respectivă, Bonetti va trebui să prezinte concluziile despre Slovan Liberec, adversarul lui Dinamo în play-offul Ligii Europa. Italianul se află azi în Cehia pentru a urmări meciul lui Slovan cu FC Brno.

Augustin: „Dinamo n-are antrenor“

image

Dario Bonetti Foto: Adevărul



Bonetti nu a scăpat nici de furia fostelor glorii dinamoviste, Ionel Augustin atacându-l dur pe italian. „Este o ruşine ce s-a întâmplat la meciul cu Internaţional, nu se poate să te bată o nou-promovată... Au pierdut în meciurile amicale din vară şi acum ­s-au obişnuit cu înfrângerea”, a spus „Oneaţă”.

Apoi, a tunat: „Bonetti nu e antrenor de Dinamo, ce să ne mai ascundem după degete, nu a auzit nimeni de el, până şi preşedintele ţării, Traian Băsescu, a spus că Dinamo are nevoie de antrenor”. Augustin explică şi motivul pentru care „câinii” se află în starea actuală.

„Nu mai există dorinţă şi atitudine“

„La echipă nu s-a schimbat nimic, aşa cum au terminat campionatul aşa continuă. Din păcate nu mai există atitudinea şi dorinţa de a învinge, de aceea s-a ajuns în situaţia actuală”, a declarat fostul atacant. Italianul a pierdut nu numai sprijinul lui Cristi Borcea, dar şi al unora dintre fotbalişti.

O parte dintre dinamo­vişti sunt supăraţi că şi-au pierdut locul în echipă sau nu se mai regăsesc nici pe banca de rezervă. La meciul cu Internaţional, Niculescu nu a fost inclus în lot, deşi era apt, iar Andrei Cristea a fost trimis la încălzire încă de la pauză, dar nu a fost folosit niciun minut. Pe lista nemulţumiţilor se adaugă şi Zicu sau Adrian Cristea, jucători nefolosiţi de Bonetti.

image
image

Ca Dinamo să-şi revină trebuie ca jucătorii să fie izolaţi la Săftica, chiar dacă pare comunist ceea ce spun.

image


Ionel Augustin, fost jucător Dinamo

image
image

La Dinamo ar fi trebuit să fie principal Orac, nu Bonetti. Italianul are probleme de comunicare.

image


Mircea Rădulescu, director Şcoala de Antrenori

Teo a primit calificativ bun

image

După meci, dinamoviştii au sărit la gâtul arbitrului central, Teodor Crăciunescu (foto). Roş-albii au reclamat faptul că Grigore şi Tamaş au primit cartonaşul roşu mult prea uşor, după care le-a fost refuzat un penalty la Torje. „Dacă eram în ţară, la al doilea cartonaş scoteam echipa de pe teren.

A fost o execuţie în direct! Domnul Crăciunescu va ieşi din arbitraj. Nu ştiu cum a fost delegat, pentru că nu a dat nici testele, a fost arbitraj cu tentă. Niciun cartonaş roşu n-a fost acordat corect”, a tunat Borcea.

CCA îi ţine partea

Însă, surpriză: surse din cadrul CCA susţin că Teodor Crăciunescu a primit un calificativ bun din partea observatorului de arbitri, Nicolae Grigorescu, şi că fazele eliminării celor doi dinamovişti au fost judecate corect. Ieri, „centralul” nu a vrut să ofere declaraţii şi a anunţat că săptămâna viitoare va avea loc o conferinţă de presă la care membrii CCA vor oferi explicaţii despre meciul Dinamo – Internaţional Piteşti.

Învinşi „acasă“ de echipele mici

Înfrângerea cu Internaţional Piteşti, 0-1, a fost cel de-al zecelea eşec de pe teren propriu al “câinilor” într-un meci cu o nou-promovată, seria neagră începând în 1955. Ultima oară când roş-albii au fost învinşi de o echipă care provine din Liga a II-a s-a întâmplat în luna mai a acestui an, când cei de la Braşov s-au impus cu 2-0, iar Dinamo a pierdut orice şansă de a obţine titlul.  

Când a mai pierdut Dinamo acasă cu nou-promovatele

20.11.1955 (et. 24), Dinamo – Progresul 0-1
07.10.1956 (et. 21), Dinamo – Loc. Bucureşti 2-3
22.08.1965 (et. 2), Dinamo – “Poli” Tim. 2-3
04.04.1971 (et. 19), Dinamo – Progresul 1-2
16.04.1972 (et. 21), Dinamo – ASA Tg. M. 1-2
09.04.1980 (et. 27), Dinamo – “U” Cluj 1-2
11.11.2000 (et. 13), Dinamo – Foresta 4-5
13.05.2006 (et. 27), Dinamo – Vaslui 1-2
31.05.2009 (et. 33), Dinamo – FC Braşov 0-2

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite