Borcea: "A fost o execuţie în direct, dar şi Bonetti a greşit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea: "A fost o execuţie în direct, dar şi Bonetti a greşit!"
Borcea: "A fost o execuţie în direct, dar şi Bonetti a greşit!"

Şeful "câinilor", Cristi Borcea, s-a supărat rău la finalul partidei de aseară. Ţintele sale au fost arbitrul partidei, Teo Crăciunescu, dar şi propriul antrenor, Dario Bonetti.

"A fost o execuţie în direct. Domnul Crăciunescu va iesi din arbitraj nu ştiu cum a fost delegat pentru că nu a dat nici testele, a fost arbitraj cu tentă. Niciun cartonas rosu n-a fost acordat corect, daca meciul se juca cu spectatori, acestia intrau în teren. La Dragoş Grigore n-a fost fault pentru ca n-a atins adversarul. Huzu este depăşit de situatie, să vedem dacă îi va fi frică să-l scoată pe Crăciunescu din arbitraj, dacă alţii au fost scoşi din arbitraj de ce n-ar iesi şi Crăciunescu? E lipsa de valoare la Crăciunescu jr. Huzu a spus că vine persional la meci si n-a venit deci e un mare semn de întrebare. Am pierdut 4 puncte în două etape din cauza arbitrilor. Acum se va vedea dacă lui Huzu îi tremură chiloţii sau va tăia în carne vie. Dacă eram în ţară scoteam echipa de pe teren", a declarat Borcea despre arbitrajul din această seară.

Mai mult. acţionarul dinamovist îl acuză şi pe tehnicianul italian că nu a ştiut cum să reacţioneze în momentul în care Dinamo a rămas fără ambii fundaşi centrali. În opinia lui Borcea Dinamo ar fi trebuit să atace pentru a forţa victoria, nu să fie scos Dănciulescu pentru a fi introdus Moţi, un fundaş. "Se vede că Bonetti a antrenat numai echipe mici, cum să-l scoţi pe Dănciulescu să-l bagi pe Moţi? Noi suntem Dinamo! Bonetti nu înţelege ce înseamnă Dinamo! Trebuia să atace, că suntem Dinamo, chiar dacă suntem în 10!" , a mai spus dinamovistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite