Bonetti este tot mai aproape de demitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonetti este tot mai aproape de demitere
Bonetti este tot mai aproape de demitere

Italianul a dat-o iarăşi în bară: a pierdut, 0-2, cu Saint-Etienne într-un meci în care a folosit cea mai bună echipă, în speranţa că va învinge. „Câinii“ nu câştigă în amicale! Deşi, oficial, Borcea spune că viitorul lui Bonetti nu depinde de aceste teste, antrenorul ar putea fi demis după următorul meci, cel cu FC Porto.

Singura consolare a roş-albilor este că Dinamo nu a mai pierdut în faţa unor amatori sau semiamatori. De data aceasta călăul s-a numit Saint-Etienne, echipă care s-a salvat, in extremis, de la retrogradarea în Liga a II-a, clasându-se în sezonul trecut pe locul 17! Având câţiva foşti sau actuali internaţionali în formaţie, de exemplu, atacantul Gomis, trupa din Hexagon nu s-a forţat prea mult ca să-i bată pe dinamovişti cu 2-0, goluri Mirallas (28) şi Paye (83).

De altfel, planul general arată că bucureştenii chiar au dominat meciul, însă inutil, întrucât s-au împiedicat în faţa porţii. În prima repriză, Dinamo a încercat să marcheze prin Andrei Cristea, Niculescu şi Torje, dar, de fiecare dată, românii au fost blocaţi de portarul lui Saint-Etienne, Janot. De remarcat este că, aseară, Gabi Tamaş a jucat pe postul de „închizător”, poziţie pe care internaţionalul de 25 de ani a mai fost folosit şi de Rednic.

Bonetti chiar a forţat să câştige!

Nimic deosebit în partea secundă a meciului. Vestea proastă este că Bonetti chiar a „tras” să câştige aseară. A trimis în teren cea mai bună formulă de echipă pe care a avut-o la dispoziţie.

Cu excepţia lui Dănciulescu (accidentat) şi a lui Marius Niculae (aflat la Bucureşti), Dinamo a jucat cu tot ce a avut mai bun. Semn rău pentru Cristi Borcea, spectator aseară, care spunea că pune mare preţ pe rezultatele ultimelor două amicale. El spera ca roş-albii să mai şteargă din impresia proastă lăsată până acum în turneul francez. Un mesaj subtil şi pentru Dario Bonetti, care riscă demiterea în cazul unui nou eşec, în meciul cu FC Porto, care va avea loc joi, în Portugalia.

Saint-Etienne – Dinamo 2-0

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Moţi, Grigore, Pulhac - Torje, Rus, Tamaş, Ad.Cristea - Niculescu, An. Cristea.
Au mai jucat: Predescu, Muşat şi Zicu
Antrenor: Dario Bonetti

Rezultatele lui Dinamo în Franţa

Dinamo - Nantes  2-0

Dinamo - Olympique
Marseille  1-2
Dinamo - Aix-les-Bains 1-2
Dinamo - Croix de Savoie 1-1
Dinamo - St. Etienne 0-2

Bilanţ: cinci meciuri, trei înfrângeri, un egal, o victorieok

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite