Bonetti, „ciuruit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutul italianului a fost o dezamăgire, alb-roşii fiind învinşi cu 4-2 de nou-promovata Astra, echipă antrenată de Ion Moldovan.Eşecul din „amical“ nu a fost singurul motiv de îngrijorare pentru şefii dinamovişti, fanii afişând ieri la tribuna oficială bannere prin care le-au cerut demisia.

Cu un prim „11“ alcătuit din vedete, excepţie fiind postul de portar, acolo unde Matache l-a înlocuit pe Dolha, „câinii“ au fost umiliţi de Ştefan Ciobanu, un atacant de 30 de ani, care în trecut a evoluat şi la Dinamo II.

Prima partidă pentru Bonetti din postura de antrenor al „câinilor“ a produs deziluzie şi chiar dacă meciul a avut loc la Săftica, departe de ochii suporterilor. Rezultatul şi starea de tensiune existentă în „Ştefan cel Mare“ au generat un protest al fanilor, care au afişat bannere împotriva conducerii la stadionul Dinamo.

Rezervele au salvat onoarea

La Săftica a fost organizată şi o a doua partidă, dar între rezerve. Din echipa „câinilor“ au făcut parte şi noile achiziţii Rus şi Cucuiula, dar şi Miranda sau Andrei Cristea. Dinamoviştii au învins cu 1-0 prin golul lui Liviu Ganea, dar interesant e că pentru a alcătui un prim „11“, ploieştenii i-au chemat pe unii jucători direct de pe plajă.

Radiografia „câinilor“

Bonetti a dat indicaţii pe toată durata partidei, a ţipat la jucători şi a luat în permanenţă notiţe.

Faţă de Rednic, un adept al unui sistem 4-1-3-2, italianul a preferat formula 4-3-3. Izvoranu a jucat la “închidere” iar pe flancuri au apărut Zicu şi Boştină, care au urcat des în atac. În ofensivă, Niculae a fost vârf împins avându-i în spate pe Dănciulescu şi Adrian Cristea.

În apărare au existat cele mai mari probleme, cuplul de fundaşi centrali Moţi – Goian nereuşind să se sincronizeze.

Dinamoviştii au pus rezultatul pe fondul oboselii după ce de o săptămână sunt în cantonament la Săftica şi au două antrenamente intense zilnic.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite