Bonetti a impus cazarma de şase zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonetti a impus cazarma  de şase zile
Bonetti a impus cazarma de şase zile

Antrenorul lui Dinamo s-a supărat pe elevii săi după ce acestora le-au sunat telefoanele mobile în timpul şedinţelor tactice. Eşecul de la Mediaş a căzut cum nu se putea mai prost pentru Torje şi compania: exact înaintea unei săptămâni dificile, oricum încărcată de programul competiţional.

Dacă italianul de pe banca roş-albilor nu ar mai fi avut ultimatumuri până acum, am fi putut spune că următoarele şase zile reprezintă pentru el „momentul adevărului”. Dinamo joacă mâine, acasă, cu Panathinaikos, în grupele Ligii Europa, iar duminică, tot în „Ştefan cel Mare”, cu Pandurii, una dintre revelaţiile începutului de campionat. Iar înfrângerea cu Gaz Metan a venit total inoportun pentru moralul „câinilor” şi pentru relaţia Bonetti-acţionari.

De alt­fel, antrenorul de 48 de ani a trebuit să explice în faţa conducătorilor parcursul lipsit de constanţă al echipei. Italianul a avut şi el unele reproşuri la adresa jucătorilor, printre ele că, în timpul şedinţelor tactice sau de vizionare TV a adversarilor, în sală sună mai multe telefoane mobile, care perturbă concentrarea generală.

Drept urmare, a venit şi pedeapsa: cantonament de şase zile, de ieri până duminică inclusiv. Dacă programul de cazarmă a început cu o zi mai lejeră, cu două antrenamente la Săftica şi câteva ore libere între şedinţele de pregătire, de azi se intră „în focuri”.
În funcţie de rezultatul meciului cu Panathinaikos, Bonetti îşi va lăsa jucătorii să viziteze familiile şi vineri. Sâmbătă, din nou la Săftica, şi se merge acasă duminică seară, după partida cu Pandurii.

Borcea, şef de galerie

În urma incidentelor de la partida cu Slovan Liberec, UEFA a decis ca roş-albii să dispute două partide cu porţiile închise. Astfel, fanii dinamovişti nu-şi vor putea susţine favoriţii cu Panathinaikos şi Galatasaray, şi, după ce ultraşii au aprins torţe la Graz, există varianta ca şi disputa cu Sturm să se joace fără spectatori. Însă, Cristi Borcea a rezolvat şi această problemă.

Şeful dinamovist va lăsa loja şi va coborî în tribună, acolo unde împreună cu un grup de oficiali va face galerie echipei. De partea cealaltă, grecii vor beneficia de 220 de invitaţii pentru acest meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite