Ţeapă: Vizer n-a venit, Bonetti nu e antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţeapă: Vizer n-a venit, Bonetti nu e antrenor
Ţeapă: Vizer n-a venit, Bonetti nu e antrenor

Acţionarii au adus antrenorul recomandat de omul de afaceri în speranţa că astfel îl vor convinge să şi bage bani la echipă, ceea ce, însă, nu s-a întâmplat. Nimic nu decurge conform planului în „Ştefan cel Mare“! Rezultatele nu sunt cele aşteptate după înlocuirea lui Rednic cu Bonetti şi nici Vizer nu a salvat bugetul clubului.

Dinamo a dezamăgit crunt în amicalele din Franţa, unde nu a reuşit să bată două echipe de amatori (Aix-les-Bains şi Croix de Savoie) şi se ridică tot mai multe semne de întrebare asupra numirii lui Bonetti.

Deşi antrenorul de 47 de ani se apără spunând că nu are la dispoziţie tot lotul, şefii nu sunt prea optimişti în privinţa viitorului sezon. Acţionarii lasă impresia că vor să evite un nou episod „Esteban Vigo”, când spaniolul a fost înlăturat fără a conduce echipa în partide oficiale, dar Borcea avertizează: „Mă interesează rezultatele din ultimele două amicale, cu Saint-Ettiene şi cu FC Porto”.

Există un motiv pentru care s-a făcut compromisul cu Bonetti: se spera în cooptarea lui Marius Vizer în acţionariatul clubului, mutarea care ar fi salvat clubul de datorii.

Borcea l-ar vrea înapoi pe Rednic

Eventuala venire a omului de afaceri ar fi fost o adevărată gura de oxigen după plecările lui Turcu şi Walter. Totuşi, chiar dacă roş-albii au angajat antrenorul recomandat de el, Vizer nu s-a mai implicat financiar la Dinamo, iar instalarea tehnicianului italianului nu şi-a mai atins scopul.

Preşedintele executiv are un as în mânecă: poate apela oricând la Mircea Rednic, antrenorul demis acum o lună, şi care a rămas liber de contract. Deşi în acest moment revenirea „Puriului” este doar pe placul lui Borcea, nici Nicolae Badea nu ar spune „pas” având în vedere că se apropie startul sezonului, iar Rednic cunoaşte deja lotul.

Rednic nu mai merge la arabi

Deşi au negociat cu Rednic şi cu Piţurcă în speranţa că vor ajunge la un acord cu unul dintre ei, oficialii de la Al-Ettifagh au fost nevoiţi să angajeze în cele din urmă un antrenor bulgar, Mladenov. Asta deoarece românii au avut pretenţii financiare exagerate, „Puriul“ solicitând 1,5 milioane de dolari, iar Piţurcă trei milioane! „Am cerut mulţi bani, fiindcă nu voiam să merg în Arabia Saudită. Sincer, o perioadă nu vreau să mai aud de fotbal“, ne-a spus Rednic.

Dinamo în amicale

Dinamo – Astra 2-4
Nantes – Dinamo 0-2
Aix-les-Bains – Dinamo  2-1
Croix de Savoie – Dinamo  1-1
Saint-Ettiene – Dinamo  18 iulie
Porto – Dinamo 23 iulie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite