Vasile Turcu: „Bonetti e o broască râioasă şi jegoasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu: „Bonetti e o broască râioasă şi jegoasă“
Vasile Turcu: „Bonetti e o broască râioasă şi jegoasă“

Acţionarul îi răspunde pe un ton agresiv italianului după ce tehnicianul l-a numit „Turcu - Porco“. Conducătorul „câinilor“ susţine că zilele antrenorului în „Ştefan cel Mare“ sunt numărate.

„Adevărul“: Bonetti a spus că umblaţi în şort atunci când el juca în Liga Campionilor.

Vasile Turcu: Poporul italian e civilizat, dar şi acolo există uscături. Pe Bergodi îl respect foarte mult, pentru că a plecat de jos şi a făcut treabă foarte bună la echipele unde a antrenat. De asemenea, am o relaţie foarte bună cu Zenga, mă sună de fiecare dată când vine în România. Dar vă spuneam de uscături, păi, uitaţi‑vă la Bonetti şi la Napoli.

Citiţi şi:



Dar cu Napoli ce aveţi?

Păi, e bun prieten cu Bonetti. Şi Napoli are un caracter infect şi jegos. A negociat zece zile cu Florian (n.r. - Walter) să vină la Universitatea Cluj. L-a aşteptat omul, i-a dat ce a vrut, doar să vină să semneze, iar el a sunat că nu mai vine. De aici, vă daţi seama ce caracter infect are.

Şi Bonetti?

El nu are dreptul să zică nimic de mine. El e angajat, iar eu angajatorul. Unde s-a pomenit să vorbească aşa un angajat?! Am 18 la sută acţiuni din acest club, nu am plecat de la echipă, sunt încă vicepreşedinte la Dinamo! Aşa vorbeşte el cu mine? Atunci îi răspund: dacă eu sunt Porco, el e o broască râioasă şi jegoasă. Dar e pus de cineva din club să vorbească de mine.

La cine vă referiţi?

image

Bonetti a vorbit la comandă. Nu dau nume, vă spun atât: este vorba de cineva care stă pe lângă antrenor, ştie bine italiană şi are o stare precară de sănătate... Oricum, italianul e terminat, e slab, nu mai stă mult. El nu poate să ţină vestiarul şi vorbeşte de mine, nu are nici rezultate...

Totuşi, declaraţiile dure la adresa dumneavoastră au pornit după ce l-aţi numit „bonetă-caschetă” într‑un alt interviu...

Nu a fost aşa. Am fost întrebat dacă ştiu că Gigi Becali îi spune lui Bonetti, „bonetă-caschetă”. Am răspuns că nu cunosc, dar, oricum, Dinamo este o pălărie prea mare pentru el. Atât. El nici nu mă cunoaşte şi vorbeşte de mine.

De ce nu aţi fost până acum la partidele lui Dinamo. Aţi vrut să evitaţi o întâlnire cu el?

Asta e culmea! Nu am fost la meciuri pentru că eram în vacanţă. Merg la stadion când vreau, fiindcă încă n-am plecat de la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite