Start cu Bonetti (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamoviştii şi-au cunoscut ieri noul antrenor. După ce le-a ţinut elevilor săi un discurs, italianul a condus un antrenament de 90 de minute. Concluzia generală a jucătorilor a fost: „E un tehnician care ştie ce vrea, se vede că e profesionist şi ştie să comunice cu noi“.

Bonetti a sosit ieri după- amiază în România pentru ­a-şi începe mandatul la Dinamo. Odată ajuns în cantonament, la prima întâlnire faţă în faţă, Bratu şi compania au văzut un tip înalt, îmbrăcat casual, care avea în mână o valiză roşie asortată la încălţămintea albă.

“E de-al nostru!”, au spus “câinii”. Aceştia au remarcat şi geanta laptopului italianului din buzunarul căreia ieşiseră mai multe foi cu scheme de joc. “Am notiţele la mine, ştiu tot despre echipă”, a explicat Bonetti. Apoi, fotbaliştii au fost chemaţi pe teren.

S-au aşezat în grup şi în faţa lor italianul şi-a ţinut discursul de introducere: “Mă bucur să vă cunosc, vreau să spun de la bun început un lucru. Dacă vă faceţi treaba, cu mine nu o să aveţi niciun fel de probleme”. În timp ce Bonetti vorbea, preparatorul fizic Constantin Niculae a fost reprofilat ca translator. “Trebuie să ştergem ce a fost în trecut. Eu am nevoie de voi, iar voi aveţi nevoie de mine. Numai împreună ne putem atinge obiectivele”, a încheiat tehnicianul. 

Apoi a condus un antrenament complex. Chiar dacă nu a ştiut numele tuturor jucătorilor, a strigat la ei, ori de câte ori a simţit nevoia să corecteze ceva, iar indicaţiile le-a dat tot în italiană. „Am înţeles tot ce ne-a zis pentru că foloseşte cuvinte simple”, au spus, la final, fotbaliştii.

S-au mutat la hotel!

La Săftica au fost chemaţi 31 de jucători, însă dinamoviştii şi-au dat seama că nu au loc să-i cazeze pe toţi! Pentru a rezolva situaţia, cei care se ocupă de organizare au închiriat câteva camere la un hotel din apropierea bazei, iar unii dintre fotbalişti s-au mutat acolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite