FOTBAL: Ioan Becali: "Bonetti trebuie ţinut la Dinamo cel puţin 5 etape"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ioan Becali: "Bonetti trebuie ţinut la Dinamo cel puţin 5 etape"
FOTBAL: Ioan Becali: "Bonetti trebuie ţinut la Dinamo cel puţin 5 etape"

Fostul preşedinte al grupării dinamoviste, Ioan Becali a afirmat că Dario Bonetti nu trebuie înlocuit în acest moment, ci după primele cinci etape, dacă echipa nu va da randamentul dorit. Acesta le cere suporterilor "câinilor" să nu aibe aceleaşi aşteptări ca la Real Madrid.

"Eu cred că Dinamo va începe sezonul cu Bonetti şi cred că ar greşi dacă ar face altfel, pentru că ar plăti şi mai mult. Rezultatele din pregătiri înfricoşează pe oricine, dar important este ce se întâmplă în campionat. Anul trecut au bătut tot în pregătiri, dar în campionat nu a mers foarte bine. O decizie trebuie luată după primele 5 etape. Dacă evoluţiile vor fi dintre cele mai bune, Bonetti trebuie păstrat. După meciul cu FC Porto, de miercuri, voi spune şi eu adevărul despre ceea ce gîndesc, pentru că nu am văzut echipa live în niciun meci pînă acum", a mărturisit Ioan Becali, care le cere suporterilor să nu aibe aceleaşi aşteptări ca la Real Madrid.

"Dinamo nu poate fi o echipă galactică, care să dea 5 goluri pe meci. Dinamo trebuie să învingă şi să cucerească titlul şi să participe în Champions League. Jucătorii sunt încă afectaţi de ratarea titlului, dar pot trece peste acest blocaj doar dacă vor obţine 3 puncte acasă, 3 puncte în deplasare tot timpul în Liga I", a spus Ioan Becali la GSPTV.

Ioan Becali a comentat transferul ratat al lui Marius Niculae:

"E normal ca Dinamo să fie afectată de ratarea transferului lui Marius Niculae la Terek. Erau nişte bani pentru club. Dacă vor mai fi transferuri? Echipele încă îşi definitivează loturile, deci mai pot apărea surprize".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite