Borcea îi plăteşte salariul lui Bonetti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea îi plăteşte salariul lui Bonetti
Borcea îi plăteşte salariul lui Bonetti

Preşedintele executiv a venit cu bani de acasă când s-a pus problema instalării italianului, dorind să garanteze în faţa lui Badea. Dario Bonetti a fost privit cu scepticism încă de la început chiar de oamenii care l-au anjagat!

CV-ul îndoielnic al italianului în ale antrenoratului i-a determinat pe şefii din „Ştefan cel Mare“ să adopte o strategie nouă în privinţa plăţii salariului.

Dacă până acum contractele tehnicienilor erau suportate de FC Dinamo, care aduna bani din conturile tuturor acţionarilor, de această dată un singur om îi virează lui Bonetti salariul de 15.000 de euro pe lună. Este vorba despre Cristi Borcea, care astfel a vrut să-şi demonstreze, în faţa lui Nicolae Badea, încrederea în priceperea italianului.

Această măsură a fost de fapt şi motivul pentru care preşedintele Consiliului de Administraţie şi-a dat OK-ul pentru venirea „principalului“ din Peninsulă. Mai ales că Bonetti fusese propus la Dinamo de prietenul preşedintelui executiv, Marius Vizer. Un vot de încredere pe care acum Borcea îl regretă, având în vedere evoluţia echipei din amicalele verii.

E antrenorul cu cel mai mic contract

În continuare, acordul cu Dinamo al fostului star de la Milan şi Juventus nu a fost înregistrat la FRF. Astfel, în condiţiile în care Borcea „ar uita“ să-i plătească lui Bonetti salariul, italianul nu ar avea cum să atace în mod oficial această situaţie.

Oricum, contractul tehnicianului cu roş-albii este cel mai mic pe care l-a avut un antrenor în ultima vreme în „Groapă“, sub Rednic sau Zenga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite