Bonetti out? Badea merge în Dubai după Andone!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimente halucinante în „Ştefan cel Mare” cu răsturnări incredibile de situaţie! Borcea a vrut să-l dea afară pe Bonetti imediat după meciul cu Panathinaikos. N-a reuşit fiindcă s-a opus Badea. Ieri, preşedintele executiv a avut o nouă tentativă de a-l destitui pe italian, iar între orele 18.00 şi 22.00, Bonetti nu mai era antrenorul lui Dinamo! Ce s-a întâmplat apoi?

Badea a organizat o şedinţă la care au participat Bonetti şi Borcea. „Din punctul meu de vedere, Dario nu mai poate fi antrenor la această echipă”, a fost concluzia preşedintelui executiv, după care a plecat. Badea şi Bonetti au mai continuat discuţiile, iar la final, italianul a fost reinstalat în funcţia de antrenor! Totuşi, potrivit surselor din „Ştefan cel Mare”, Bonetti nu mai are viitor la Dinamo, iar, după partida cu Pandurii, acţionarii vor profita de întreruperea campionatului şi vor demara negocierile cu Ioan Andone.

De altfel, Nicolae Badea va merge zilele viitoare în Dubai pentru o întâlnire faţă în faţă cu Ando. „Fălcosul” are şanse mari de a reveni pe banca roş-albilor, mai ales că Al-Ahli Dubai a fost lovită de ghinionul accidentărilor şi a avut un start dezastruos de sezon: a pierdut şi Supercupa şi primele două partide din campionat. Ultimul eşec a venit aseară, 1-5, pe teren propriu, cu Al-Ain. „Am zece fotbalişti de bază indisponibili. Şase sunt accidentaţi, iar patru au fost convocaţi la naţionala U-20 pentru Campionatul Mondial. Nici nu mai ştiu pe cine să bag în teren. În meciul cu Al-Ain am luat nişte goluri pe nişte greşeli în apărare de îmi venea să intru eu pe teren sau să-l trimit pe Mihăescu”, a povestit Ando pentru „Adevărul”.

Întrebat ce şanse sunt să vină la Dinamo, tehnicianul a răspuns: „Vorbim de Dinamo, dacă cei de la Al-Ahli îmi întrerup contractul. Înainte de jocul cu Al-Ain, preşedintele clubului mi-a zis că are încredere în mine. Pe de altă parte, arabii sunt recunoscuţi pentru faptul că schimbă repede antrenorul după eşecuri”.

În cazul în care, dintr-un motiv sau altul, „Fălcosul” nu va ajunge în „Ştefan cel Mare”, acţionarii au şi alte nume pe listă. Mircea Rednic se află acum în ţară, şi poate fi abordat. S-ar putea merge şi pe pista Bergodi, dacă Borcea obţine anularea legii „Mircea Rădulescu”. Spaniolul Jose Mari Bakero, fost secund la Valencia şi un apropiat al fraţilor Becali, este şi el o soluţie de rezervă. 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite