Bonetti ia mai puţini bani, Andone aşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonetti ia mai puţini bani, Andone aşteaptă
Bonetti ia mai puţini bani, Andone aşteaptă

După demiterea sa, italianul a negociat intens cu preşedintele roş-albilor, Nicolae Badea, condiţiile despărţirii, în timp ce „Fălcosul” va da un răspuns după meciul de azi din „Cupa Etisalat“.

Acţionarii nu sunt dispuşi să-i plătească cei 300.000 de euro restanţi lui Bonetti (foto) şi l-au chemat trei zile la rând la sediul Computerland pentru a-l convinge să renunţe la o sumă din bani. În cele din urmă, din câte se pare, antrenorul se mulţumeşte cu mult mai puţin, undeva în jurul sumei de 120.000 de euro.

El va pleca azi în ţara natală urmând să revină în scurt timp pentru a regla situaţia. „Nu pot să fac publică discuţia cu domnul Badea, dar, dacă se ţine de cuvânt, atunci voi fi mulţumit”, a spus Bonetti. De partea cealaltă, şefii aşteaptă rezultatul meciului de azi din “Cupa Etisalat”, în cazul unui eşec al lui Al Ahli în faţa celor de la Al-Dhahra, „Fălcosul” fiind mult mai uşor de adus la Dinamo.

Andone vrea mai întâi să poarte o discuţie cu şefii clubului din Emirate, după care, profitând de pauza competiţională, să poată trata în voie cu roş-albii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite