Bölöni, umilinţă maximă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul român are un sezon dezastruos la Liege
Antrenorul român are un sezon dezastruos la Liege

Titlul cucerit anul trecut a fost deja uitat de fanii echipei Standard Liege, antrenată de Ladislau Bölöni, care au trăit ieri prima înfrângere pe teren propriu în faţa lui Anderlecht după 7 ani, scor 0-4.

După un sezon ratat pe plan intern, Bölöni a pierdut şi ultima şansă de reabilitare în faţa propriilor suporteri, care îi cer demisia. Un 0-4 „acasă" este mereu un rezultat greu de digerat. Iar dacă acesta vine împotriva marii rivale, principalul vinovat este întotdeauna antrenorul. Este şi cazul lui Bölöni, care trece prin cea mai neagră perioadă de la venirea sa în Belgia.

„Să plece Bölöni! Trăiască Standard!", a fost unul dintre mesajele transmise de suporteri pe site-ul www.lameuse.be imediat după ce campioana ultimelor două sezoan e a fost umilită în derby-ul campionatului belgian.

La 20 de puncte de lider

Meciul Standard - Anderlecht a curs doar în favoarea oaspeţilor, care au beneficiat şi de un om în plus în repriza a doua, Axel Witsel luând roşu pentru o intrare care a adus aminte de momentul în care i-a rupt piciorul lui Wasilewski. Tot într-un meci cu Anderlecht! Mai mult, atacantul lui Bölöni, Mbokani, a ratat un penalty, iar Traore şi Mangala au înscris în propria poartă.

După această înfrângere, cea mai ruşinoasă din mandatul românului la Standard, "roşii" au ajuns într-o situaţie ingrată: sunt mai aproape de zona retrogradării decât de liderul Anderlecht, care s-a distanţat la 20 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite