FOTBAL: Boloni nu este îngrijorat că nu câştigă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Boloni nu este îngrijorat că nu câştigă
FOTBAL: Boloni nu este îngrijorat că nu câştigă

Tehnicianul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, a afirmat că echipa sa a făcut un meci "destul de reuşit" pe terenul lui Germinal Beerschot, scor 1-1, şi a evidenţiat determinarea eleviilor săi în partida de vineri seară, contând pentru etapa a 2-a din campionatul Belgiei, informeată La Meuse.

"În aceast meci am văzut multă determinare şi angajament de ambele părţi. Îmi place să cred că aceste aspecte ne vor fi de folos în viitor. La pauză, le-am spus jucătorilor mei că partida va fi decisă de un detaliu sau de carcacter. Îl felicit pe Goor pentru reuşita sa de excepţie care, de altfel, m-a şi întristat, dar mă bucur că am marcat şi noi rapid, datorită carcaterului pe care l-au arătat elevii mei", a declarat antrenorul român.

Boloni a vorbit apoi şi despre jocul campioanei en-titre a Belgiei: "Mi-a făcut plăcere să văd cu câtă ardoare s-au angajat jucătorii mei în duelurile unu la unu. Este normal să fiu dezamăgit de rezultat, dar, pe de altă parte, nu pot să nu remarc faptul că am avut o circulaţie bună a balonului. Mi-ar fi plăcut totuşi dacă am fi fost ceva mai atenţi la finalizare

Standard Liege a remizat, vineri seară, pe terenul lui Germinal Beerschot, scor 1-1, în runda a doua din Jupiler League. Gazdele au deschis scorul prin fostul internaţional belgian Bart Goor (71), în timp ce oaspeţii au punctat prin mijlocaşul sârb Milan Jovanovic (78).

În urma acestui rezultat, formaţia lui Boloni a rămas fără victorie după primele două etape. În prima etapă, el a remizat,  scor 2-2, cu Saint-Truiden.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite