Bölöni: „Sper că n-am o echipă aşa slabă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paris-Saint Germain i-a aplicat o corecţie dură lui Lens, învingând cu 5-1 noua echipă a lui Ladislau Bölöni, în turul 10 al Cupei Franţei! . Obiectivul tehnicianului român este evitarea retrogradării. Nu-i va fi însă uşor la cârma unei echipe lipsite de motivaţie, cu moralul la pământ şi cu o apărare visătoare.

Ladislau Bölöni începuse promiţător aventura la Lens. Un 2-2 cu Dortmund, liderul detaşat din Bundesliga, fie şi într-o partidă amicală, nu este un rezultat oarecare! A urmat însă meciul din „32-imile" Cupei Franţei, al zecelea tur al competiţiei, cu Paris Saint-Germain, iar lucrurile au căpătat o întorsură complet nefavorabilă pentru obiectivul antrenorului român: evitarea retrogradării. Ba chiar dezastruoasă, dacă luăm în considerare proporţiile scorului! Un neverosimil 1-5, fie el şi în faţa unei echipe care, e drept, e pe doi în Ligue 1, în 16-imile Ligii Europa şi în semifinalele Cupei Ligii, lasă totuşi multe semne de întrebare. Cu titlul „Lens explodează la Paris", site-ul Football.fr atrage atenţia asupra capitolelor la care Bölöni va trebui să umble serios: moralul extrem de scăzut, lipsa de motivaţie a jucătorilor şi o apărare de amatori. Cu alte cuvinte, cum aceeaşi sursă mai punctează, „misiune imposibilă"! „Regret naivitatea jucătorilor mei, în special uriaşele erori individuale. Nu e uşor să faci o analiză după o repriză secundă atât de slabă. Nu vreau să cred că echipa mea e atât de slabă pe cât o arată rezultatul final", a declarat şi Bölöni la finalul partidei.

Keşeru, înger - Niculae, demon!

Un alt român care a avut parte de o seară „mizerabilă" în Cupa Franţei este Daniel Niculae. Atacantul român a fost integralist pentru Monaco în meciul cu amatorii de liga a cincea de la Chambery, câştigat surprinzător de aceştia din urmă după loviturile de departajare, scor 3-2 (1-1 după 120 de minute). Nico a ratat prima lovitură din seria de cinci, fiind „copiat" la al treilea şi al patrulea penalty de Gosso, respectiv Puygrenier pentru monegasci. Trimis în teren după o oră de joc, Claudiu Keşeru a fost eroul celor de la Angers în meciul cu Valenciennes. Acesta a marcat golul de 2-1 în prelungiri, aducând echipei sale calificarea.

"Avem multe de învăţat din această înfrângere. Multe probleme de rezolvat. Am însă încredere în jucători, au calităţi, şi cred că putem găsi rapid soluţiile salvatoare."
Ladislau  Bölöni antrenor Lens

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite