FOTBAL: Bogdan Apostu: "Steaua e favorită certă în întâlnirea cu Ujpest"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al formaţiei Farul Constanţa, Bogdan Apostu, care evoluează în prezent în Ungaria, la Nyiregyhaza Spartacus, a declarat luni, pentru NewsIn, că Steaua este favorită în meciul cu Ujpest, din Liga Europa, explicând că maghiarii au probleme de ordin financiar, care vor afecta echipa.

"Cred că Steaua e favorită certă în acest duel. La Ujpest sunt probleme de ordin financiar şi acest lucru va avea repercusiuni asupra jocului echipei. Am marcat contra lor anul acesta şi, deşi am pierdut, nu mi s-a părut a fi o echipă foarte puternică. Au însă un jucător foarte bun, Kabat Peter, un mijlocaş ofensiv care le face tot jocul, iar dacă Steaua va reuşi să îl anihileze, se va califica sigur mai departe", a spus Bogdan Apostu.

În sezonul trecut, Apostu a fost golgheterul echipei Nyiregyhaza Spartacus, cu 11 reuşite.

Steaua va juca în turul al doilea preliminar al Ligii Europa împotriva grupării Ujpest, din Ungaria, conform tragerii la sorţi care a avut loc luni la Nyon. Steliştii vor juca primul meci pe teren propriu la 16 iulie, urmând ca returul să aibă loc la Budapesta, la 23 iulie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite