Roma îl aşteaptă pe Bogdan Lobonţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Lobby“ a ratat şansa de a ajunge de acum în Serie A din cauza accidentării. Totuşi, italienii sunt dispuşi să-l ia din septembrie. Cum Dinamo a ratat calificarea în Liga Campionilor, Lobonţ nu mai este motivat să rămână în Liga I, iar roş-albii ar fi dispuşi să renunţe la el.

Lobonţ a avut parte de o serie neagră în ultima perioadă. Mai întăi, s-a accidentat grav în meciul cu Gloria Bistriţa din etapa a 26-a, iar apoi a trebuit să privească neputincios cum „câinii” au ratat titlul şi şansa de a ajunge direct în grupele Champions League.

Totuşi, nu totul este pierdut pentru cel poreclit „Pisica”. Goalkeeper-ul de 31 de ani este pe lista de achiziţie a celor de la AS Roma. Dacă nu s-ar fi accidentat, internaţionalul român ar fi putut ajunge încă de acum pe „Olimpico”.

Aşa însă va trebui să tragă tare şi să speră că oferta italienilor pentru el va fi valabilă şi în septembrie, când se va reface.

Două milioane de euro costă Lobonţ. Suma, confirmată de oficialii din „Ştefan cel Mare”, este considerată drept una rezonabilă pentru cei de la AS Roma. De altfel, în urma cu o lună, aceştia au fost la un pas să le vireze banii dinamoviştilor, dar accidentarea suferită de Lobonţ, ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept, a blocat totul.

Pentru moment! Chiar şi impresarul lui „Lobby” a confirmat interesul formaţiei din Serie A pentru jucătorul său. „Într-adevăr, Roma l-a vrut şi încă îl vrea pe Lobonţ. Singura problemă este că nu ştiu exact în ce măsură echipa îşi permite să-l aştepte până când el se reface complet.

Oricum, prioritar pentru Bogdan este să treacă cu bine peste perioada de recuperare şi să revină cât mai repede”, a spus Victor Becali. În prezent, „Pisica” urmează un program de recuperare la o clinică din Italia şi, potrivit medicilor, sunt şanse mari ca el să fie apt de joc în luna septembrie.

17 jocuri a bifat Bogdan Lobonţ în Serie A pe vremea când evolua la AC Fiorentina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite