FOTBAL: Bogdan Onuţ şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bogdan Onuţ şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi
FOTBAL: Bogdan Onuţ şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi

Fundaşul poate pleca la altă echipă fără nicio pretenţie financiară din partea grupării moldovene.

"Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Sorin Boca şi am decis, de comun acord, să reziliem contractul pe cale amiabilă. Acum, că mi-am definitivat situaţia contractuală cu Poli Iaşi, sper să-mi găsesc o echipă la care să mai joc măcar un sezon, pentru că simt că mai pot evolua la un nivel înalt. Am avut ceva contacte cu Petrolul Ploieşti şi sper să ajung la un acord cu această echipă", a declarat Bogdan Onuţ.

Fostul căpitan al grupării din Copou consideră că nu merita să ajungă în situaţia de a se despărţi de clubul ieşean în acest mod. "Regret că după cinci ani frumoşi la Poli, în care am dat totul pentru această echipă, am ajuns în situaţia de a părăsi clubul pe uşa din dos. Este dureros pentru mine. Poate că trebuia să vină şi ziua despărţirii, dar nu astfel", a mai spus Onuţ.

Preşedintele executiv al lui Poli, Sorin Boca, a confirmat că Onuţ se poate transfera la un alt club fără nicio pretenţie materială din partea formaţiei din Copou: "Onuţ şi-a făcut datoria faţă de Poli Iaşi, a jucat cinci ani aici şi am fost de acord să-i dăm drumul să plece la un alt club fără avem pretenţii financiare".

Bogdan Onuţ a evoluat la Politehnica Iaşi din 2004, perioadă în care a jucat de 130 de ori în Liga I. În ultimul an a intrat în conflict cu fanii locali, care l-au acuzat că obişnuieşte să parieze pe meciurile echipei sale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite