Bocăneală putea riposta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centralul Marius Bocăneală, bătut la meciul de Liga 2 Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ (0-1), s-ar fi putut apăra fără să fie suspendat, pentru că, oficial, regulamentul

Centralul Marius Bocăneală, bătut la meciul de Liga 2 Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ (0-1),
s-ar fi putut apăra fără să fie suspendat, pentru că, oficial, regulamentul disciplinar nu prevede sancţiuni pentru un arbitru care loveşte un jucător. Neoficial, lucrurile stau altfel. “Bine a făcut că nu a reacţionat. Nu scrie nicăieri ce se întâmplă dacă un arbitru loveşte pentru că nu ne-am gândit la posibilitatea aceasta.

Din experienţa mea de până acum, nici nu am auzit de un asemenea caz. Totuşi, dacă s-ar întâmpla, arbitrul ar fi exclus... chiar dacă nu este scris în niciun regulament disciplinar”, ne-a declarat ieri şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheor­ghe Constantin.

Bocăneală a fost bătut de jucătorii lui Cetatea Suceava la finalul meciului de miercuri pentru că a acordat un penalty pentru Ceahlăul în al şaselea minut de prelungiri. De asemenea, Cetatea Suceava a avut trei jucători eliminaţi, Martin, în minutul 44, Celpan, în minutul 80, şi Cojenel, în minutul 90+5.

Penalty-ul nu a putut fi executat până în minutul 90+15, deoarece toate baloanele fuseseră ascunse de copiii de mingi. În momentul în care s-a făcut rost de o minge, unul dintre jucătorii formaţiei-gazdă a şutat-o în tribune.

 În cele din urmă, Cebotaru a transformat lovitura de la 11 metri, iar imediat după aceasta, arbitrul a fost culcat la pământ şi bătut de jucătorii formaţiei-gazdă. Bocăneală a fost salvat doar după intervenţia forţelor de ordine. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite