Blatter: În ţările latine, Terry ''ar fi fost aplaudat''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joseph Blatter
Joseph Blatter

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a precizat joi că emoţia provocată în Marea Britanie de informaţiile privind o legătură extraconjugală a lui John Terry este tipică ''ţărilor anglo-saxone'' şi că fundaşul ''ar fi fost aplaudat'' în ţările latine.

''Ştiţi, asta se întâmplă în special în ţările anglo-saxone. Dacă s-ar fi petrecut de exemplu în ţările latine, cred că el ar fi fost aplaudat'', a declarat agenţiei britanice Press Association preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal, aflat la Vancouver, unde va participa la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă.

Terry a fost ţinta unei violente campanii de presă după ce tabloidele britanice au dezvăluit o legătură a sa cu fosta prietenă a unui coechipier. Între timp, lui Terry i-a fost retrasă şi banderola de căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei. Chiar şi ministrul Sporturilor, Gerry Sutcliffe, a intervenit în ''afacerea Terry''.

Jucătorul a primit câteva zile libere din partea antrenorului lui Chelsea, Carlo Ancelotti, şi nu va putea juca în meciul din Cupa Angliei cu Cardiff, în acest weekend.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite