Blat pentru Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rivalitatea locală dintre AS Roma şi Lazio a depăşit limitele sportivităţii. Cel puţin aşa susţin cei din tabăra alb-roşilor, după meciul în care lazialii s-ar fi „predat“ fără luptă în faţa echipei lui Cristi Chivu.

„Mi-ar fi ruşine să câştig o astfel de partidă!", a explodat Rosella Sensi, preşedintele giallorossilor, la finalul partidei Lazio - Inter 0-2. „N-a pierdut numai Lazio, ci întreg sportul italian. Nu credeam că voi vedea vreodată aşa ceva", a completat Gian Paolo Montali, un alt oficial al echipei la care activează Bogdan Lobonţ.

Dar, ce s-a întâmplat pe „Olimpico"? Cu Chivu pe teren 90 de minute, Inter a câştigat fără emoţii şi a revenit pe primul loc în Serie A, cu două puncte peste AS Roma, rivala de moarte a lui Lazio. Non-combatul coechipierilor lui Ştefan Radu, scăpaţi de grijile retrogradării, a fost susţinut de manifestările fanilor laziali, care s-au bucurat la golurile adversarilor şi care l-au aplaudat îndelung pe Jose Mourinho. „Pentru ce să ne fie ruşine? Acestea sunt probleme pentru Roma şi pentru Lazio", a răspuns preşedintele lui Inter, Massimo Moratti.

Altfel, mâine, Cristi Chivu poate cuceri primul trofeu din cele trei la care aspiră în acest final de sezon. Este vorba de Cupa Italiei, finala Inter - AS Roma (21.45, Sport Klub) fiind programată chiar în capitala Italiei.

Inter, patru meciuri pentru trei trofee

Data   Competiţia   Adversar

5 mai  Cupa Italiei (finala)   AS Roma
9 mai  Serie A (etapa 37)   Chievo (acasă)
16 mai  Serie A (etapa 38)   Siena (deplasare)
22 mai  Liga Campionilor (finala)   Bayern München

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite