Blat la Cupa Africii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angola şi Algeria s-au calificat mai departe în Cupa Africii pe Naţiuni
Angola şi Algeria s-au calificat mai departe în Cupa Africii pe Naţiuni

Federaţia de Fotbal din Mali (FMF) a făcut un protest oficial către Confederaţia Africană de Fotbal (CAF), deoarece consideră că meciul dintre Angola şi Algeria, scor 0-0, a fost unul strategic, pentru ca ambele echipe să se califice mai departe la Cupa Africii, informează ediţia online a BBC.

Oficialii forului din Mali susţin că cealaltă partidă din Grupa A s-a terminat la egalitate, scor 0-0, pentru ca ambele formaţii să obţină calificarea în sferturile competiţiei. În scrisoarea trimisă, FMF susţine că atitudinea celor două echipe încalcă regulamentul FIFA privind etica şi fair-play-ul.

Fundaşul algerian Hameur Bouazza, susţine că echipa sa a încercat să câştige, partida fiind una corectă. "Noi am vrut să avem cât mai mult controlul balonului, ştiam că Mali conducea în celălalt meci, iar noi am vrut să şi marcăm", a spus acesta.

"Cred că nicio echipă nu vrea să primească gol în finalul partidei şi să fie eliminată din competiţie. Adversarul a jucat mai bine în prima repriză, ne-am revenit în partea secundă, dar nu am putut câştiga", a afirmat angolezul Rui Marques.

Marţi seară, Angola şi Algeria au terminat la egalitate, scor 0-0, în timp ce Mali a învins pe Malawi cu 3-1.

Clasamentul Grupei A: 1. Angola 5p, 2. Algeria 4p, 3. Mali 4p, 4. Malawi 3p.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite