Canal+ Spania a aflat de ce Pedro Leon nu este în lotul Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul lui Pedro Leon, fotbalistul pe care Jose Mourinho nu l-a inclus, spre surpriza tuturor, în lotul pe care Real Madrid l-a deplasat la Auxerre, nu a fost închis. Postul de televiziune Canal+ din Spania a aflat de ce s-a supărat antrenorul.

În weekend, Real Madrid a făcut doar un egal (0-0) la Levante. În minutul 74, Pedro Leon a executat o lovitură liberă. Mingea a fost respinsă de apărarea adversă şi a ajuns la doi metri de fostul mijlocaş ofensiv al lui Getafe. Acesta însă nu s-a omorât cu firea pentru a o recupera. Ceea ce l-a scos din sărite pe Mourinho.

Ziariştii care au studiat înregistrarea acestui meci au observat cum antrenorul portughez s-a dus lângă secundul său, Aitor Karanka, imediat după acea fază, şi i-a spus ceva la ureche... Din câte se pare, atunci Mourinho a decis să-l treacă pe linie moartă pe Pedro Leon.

Enervat că la conferinţa de presă de dinaintea meciului din această seară, de la Auxerre, din Liga Campionilor, ziariştii l-au tot întrebat de ce lipseşte Leon, portughezul a replicat: "Vorbiţi despre el de parcă ar fi Zidane sau Maradona!". Mourinho a continuat spunând că "antrenorul nu l-a vrut" şi a concluzionat: "Trebuie să muncească de două ori mai mult la antrenamente pentru a reveni în echipă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite