Blanc şi Nasri se atacă reciproc în presă înainte de meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurent Blanc
Laurent Blanc

Tehnicianul Laurent Blanc l-a sfătuit, joi, pe jucătorul Samir Nasri, care şi-a arătat nemulţumirea în France Football în legătură cu faptul că selecţionerul Franţei l-a criticat public, să răspundă în teren şi nu în mass-media.

"Bineînţeles că am avut o discuţie cu el, ca şi cu alţii. Însă dacă aş fi în locul lui, aş şti unde să răspund", a declarat Blanc arătând spre gazonul stadionului Qemal Stafa, joi, în conferinţa de presă ce precedă meciul dintre naţionala Franţei şi Albania, din preliminariile Euro-2012. "El alege ce teren doreşte, dar există unul ar fi foarte foarte bine să răspundă", a adăugat selecţionerul.

De mai multe săptămâni, Laurent Blanc spune că aşteaptă mai mult de la Samir Nasri, jucător care a avut prestaţii dezamăgitoare în ultimele meciuri ale naţionnalei Franţei.

Marţi, în publicaţia France Football, Nasri a afirmat că preferă ca selecţionerul să îi spună ceea ce vrea între patru ochi, nu prin intermediul presei.

Franţa va juca, săptămâna viitoare, în data de 6 septembrie, cu reprezentativa României, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite