Blanc le interzice jucătorilor să asculte muzică la căşti în public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurent Blanc
Laurent Blanc

Noul selecţioner francez Laurent Blanc a declarat, într-un interviu acordat Canal Plus, că le va interzice jucătorilor francezi să poarte căşti audio în public, în timpul acţiunilor echipei naţionale, informează L'Equipe.

Tehnicianul a precizat că a discutat deja acest aspect cu Henri Emile, noul coordonator sportiv al echipei naţionale a Franţei. Aceasta este prima măsură disciplinară luată de Blanc de la preluarea, în această lună, a conducerii tehnice a reprezentativei franceze.

El va încerca să repare imaginea selecţionatei, puternic afectată de scandalurile din sânul lotului, în timpul participării la Cupa Mondială din Africa de Sud, conform gsp.

Problema căştilor a devenit o temă la modă în Ligue 1, după ce jucătorii îi ignorau astfel pe fanii care îi aşteptau să coboare din autocar sau să iasă din aeroport.

Astfel, conducerile cluburilor Brest şi Olympique Marseille le-au cerut fotbaliştilor să renunţe la căştile audio în timpul acţiunilor oficiale. Însă gruparea PSG nu se va alătura acestei iniţiative. "Eu nu o să le cer nimic, pentru că aş prefera ca acest lucru să vină din partea grupului, să se deschidă ei înşişi publicului.

Ei ştiu că, uneori, pot părea drept oameni închişi, dar asta vine, de multe ori, din modestie sau timiditate. Eu aştept să îi văd cum vor reacţiona şi ce vor face", a declarat preşedintele clubului PSG, Robin Leproux.

Franţa face parte din Grupa D a preliminariilor Euro 2012, alături de România, Bosnia-Herţegovina, Belarus, Albania şi Luxemburg.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite