Blajinul Tudor la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul Alexandru Tudor a beneficiat de un debut lejer într-un meci din grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă rezultatul partidei Barcelona – Basel 1-1, de marţi, a fost surprinzător, acum

Arbitrul Alexandru Tudor a beneficiat de un debut lejer într-un meci din grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă rezultatul partidei Barcelona – Basel 1-1, de marţi, a fost surprinzător, acum două săptămâni, catalanii învingându-i cu 5-0 pe terenul elveţienilor, întâlnirea a fost fără probleme deosebite.

Tudor a fost nevoit să acorde numai 19 lovituri libere pentru fault, 13 pentru Barça, 6 pentru Basel, şi a arătat un singur cartonaş galben, lui Costanzo (Basel), în minutul 89. Cel poreclit “Brad Pitt” l-a iertat pe Thierry Henry de măcar un avertisment, deşi francezul, la un duel aerian, l-a umplut de sânge pe un fotbalist advers, Carlitos, după ce l-a lovit peste faţă.

Pe plan european, intransigentul Alexandru Tudor dă dovadă de slăbiciuni şi nu a mai făcut excese de zel precum obişnuieşte în competiţia internă. “Nu pot să vă spun nimic despre acest meci” au fost singurele cuvinte pe care le-a rostit arbitrul la câteva minute de la revenirea în ţară.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite