Gloria Bistriţa - Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al clubului Gloria Bistriţa, el înlocuidu-l în funcţie pe Ioan Ovidiu Sabău, care a ajuns la FC Timişoara.

Constantin Cârstea va fi directorul tehnic al echipei, în timp ce Cristian Coroian va fi secundul lui Tăbârcă. Antrenor cu portarii va fi Adrian Nalaţi, Sandu Negrean va fi responsabil cu problemele organizatorice, dar şi jucător, în acelaşi timp, în timp ce Remus Vlad o să fie consilierul echipei pe probleme fotbalistice.

Noul antrenor al bistriţenilor a spus că este bucuros pentru şansa care i s-a acordat, precizând că va face tot ce-i stă în putinţă pentru ca echipa să aibă rezultate. "Gloria şi-a propus să continue munca lui Sabău, iar eu am fost ales pentru că îi ştiu pe jucători. Va trebui să strângem rândurile şi să ajungem la forma ideală, pentru a ne prezenta în cele mai bune condiţii la startul campionatului", a spus Tăbârcă.

"Sandu Tăbârcă este un antrenor tânăr şi bine pregătit. A fost şi jucător, dar a făcut parte şi din staff-ul tehnic al echipei în sezonul trecut. Completăm staff-ul cu doi tineri fără experienţă, Coroian şi Negrean, dar şi cu Constantin Cârstea, care are mai multă experienţă", a afirmat preşedintele CD al clubului, Jean Pădureanu.

Sandu Tăbârcă are 44 de ani, iar ca jucător a evoluat la formaţiile UM Timişoara şi Electromotor Timişoara. El s-a stabilit apoi în Austria, acolo unde a pregătit formaţiile SKU Amstetten (1998-2006) şi FC Harreither Waidhofen (2006-2008), în timp ce în sezonul trecut a făcut parte din staff-ul tehnic al lui Ioan Ovidiu Sabău, la Gloria Bistriţa.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite