Steaua, eliminată din Cupă de Gloria Bistriţa, ultima clasată în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a fost eliminată din Cupă de Gloria Bistriţa
Steaua a fost eliminată din Cupă de Gloria Bistriţa

Steaua lui Stoichiţă a jucat ieri pentru prima oară într-un sistem 3-4-3 şi cu o garnitură umplută cu rezerve. Rezultatul? A fost eliminată de Gloria Bistriţa la penalty-uri. Echipamentele similare cu cele ale echipei secunde te îndemnau să crezi că pe teren nu este Steaua Bucureşti, ci satelitul Steaua II.

Citiţi şi:


Când printre titulari şi-au făcut apariţia Tudose sau Bibişkov a devenit clar că ceva nu e în regulă. „Voi da şansa şi celorlalţi să-mi demonstreze că am greşit să nu-i folosesc“, spunea antrenorul Stelei Bucureşti, Mihai Stoichiţă, înaintea partidei de aseară.

Aşezaţi în premieră

într-un sistem 3-4-3, steliştii au jucat haotic în prima repriză şi doar impreciziile lui Hora, Tibor Moldovan, dar mai ales ale lui Keita au făcut ca defensiva de cascadorii râsului a trupei din Ghencea să scape nepedepsită. Modulul de joc folosit de „Lippi“ a ajutat însă ofensiva, dar de multe ori jucătorii Stelei au părut ca nişte şoferi de autobuz obligaţi să piloteze un elicopter.

În mitanul secund, când Steaua părea să-şi înghesuie adversarul în propriul careu, Onicaş a încercat să-l lovească pe Borbely şi a fost eliminat, lucru care a reechilibrat meciul, purtându-l spre prelungiri, cu ocazii şi de-o parte şi de cealaltă. Acolo, şi Gloria a rămas în 10 după eliminarea lui Sânmărtean, care a încasat al doilea galben. Stoichiţă a dat din nou semnalul furat de la profesorul „Halagian“, „focu’ la ei“, declanşând bara lui Bicfalvi şi alte şanse irosite de Dayro Moreno & co,  însă doar penalty-urile au putut să le departajeze pe cele două echipe în meciul de aseară.

Şi cine altcineva putea ceda în afară de un jucător cu moralul la pământ. Bibişkov a nimerit bara, iar veteranul Coroian a scris o nouă pagină de umilinţă pentru Steaua, eliminată din Cupă prematur pentru a unsprezecea oară consecutiv.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite