FOTBAL: Alin Rus a semnat cu Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că, după ce fundaşul Alin Rus a semnat cu gruparea bistriţeană, şi mijlocaşul Sergiu Mândrean va reveni aproape sigur la această echipă.

"Alin Rus a semnat deja cu Gloria, şi Mândrean este aproape cert la noi. Mai sunt şi alţi jucători care nu şi-au spus ultimul cuvânt. Va trebui să facem un lot competitiv, format cu preponderenţă din tineri. Cred că încă mai este util Coroian, şi ca jucător, dar şi ca tehnician, pentru că în viitor îl văd rămânând în stafful tehnic. În aceeasi situaţie este şi Negrean", a spus Pădureanu la postul local AS TV.

Jean Pădureanu a afirmat că Gloria trebuie să înveţe din greşelile făcute în campionatul recent încheiat. " Ţinând cont de posibilităţile financiare, o să aducem toţi jucătorii care au mai evoluat la noi şi au fost împrumutaţi până acum, pentru a fi testaţi. În două săptămâni va începe verificarea tuturor jucătorilor care aparţin Gloriei, şi sunt în jur de 35. Vom face şi un turneu amical, gen Cupa oraşului Bistriţa, pentru a-i vedea la lucru", a comentat preşedintele Gloriei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite