FOTBAL: Cupa României: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu 3-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Cupa României: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu 3-0
FOTBAL: Cupa României: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu 3-0

Echipa antrenată de Sandu Tăbârcă, Gloria Bistriţă, a obţinut, marţi, calificarea în optimile de finală ale Cupei României, după ce a trecut în 16-imi de divizionara secundă Dunărea Giurgiu, scor 3-0, informează site-ul oficial al bistriţenilor.

GLORIA BISTRIŢA - DUNĂREA GIURGIU 3-0 (Keita 5, Băjenaru 20, Coroian 36)

Gloria Bistriţa: Ţurcaş - Homei, Frăsinescu, Rus (Achim 46), Velcovic - V. Năstase - Keita, Săceanu (C. Petre 59), Băjenaru - T. Moldovan, Coroian (R. Neagu 46). Antrenor: Sandu Tăbârcă.

Dunărea Giurgiu: Neagu - Ungureanu, Şanţmare, Tatarciuc, Damian - Comăneanu, C. Gheorghe (Marcu 76), Bucă (Cojenel 76), Ivaşcă - Bănaru (Iordache 76), Kurtuly. Antrenor: Marin Barbu.

Arbitri: Radu Petrescu - Adrian Vidan, Eduard Crângaşu

Stadion: Gloria (Bistriţa); Spectatori: 1.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 5: Keita a pătruns spre poarta divizionarei secunde, apoi a şutat cu latul pe lângă portarul Neagu.

2-0, min. 10: Coroian a primit un balon de la Keita, i-a trimis lui Băjenaru în faţa porţii, iar acesta a înscris fără probleme, de la 3 metri.

3-0, min. 36: Homei a centrat de pe partea dreaptă, iar Coroian a marcat cu o lovitura de cap bine plasată.

Acesta a fost primul meci al lui Florin Halagian de când a fost numit în funcţia de director tehnic şi manager general al ardelenilor. El a fost instalat la Gloria în urmă cu 3 zile, după ce conducerea clubului a considerat că echipa are nevoie în staff de un om cu mare experienţă în fotbal. De asemenea, la debut s-a aflat şi fundaşul Vali Năstase.

Cea mai mare performanţă a Gloriei Bistriţa în Cupa României o reprezintă cucerirea trofeului, în sezonul 1993-1994, atunci când a învins în finală formaţia Universitatea Craiova. Doi ani mai târziu, Gloria Bistriţa a mai jucat o finală a Cupei României, dar atunci ardelenii au fost învinşi în ultimul act de Steaua, scor 3-1.

Gloria Bistriţa s-a calificat după această victorie în optimile de finală ale Cupei României, fază a competiţiei care se va disputa în zilele de 27, 28 şi 29 octombrie. Finala este programată la data de 5 iunie 2010, la Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite