Andone pe bancă în meciul cu Bistriţa?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone pe bancă în meciul cu Bistriţa?
Andone pe bancă în meciul cu Bistriţa?

Presa din Emirate susţine că dacă Al-Ahli va pierde şi partida de luni, „Fălcosul“ va fi concediat. Astfel, el va fi reinstalat la Dinamo şi îşi va începe noul mandat în „Ştefan cel Mare“ de duminica viitoare. Nicolae Badea va fi prezent la partida decisivă pentru soarta lui Ando. Preşedintele „câinilor“ pleacă mâine în Emirate.

Şefii dinamovişti au fost inspiraţi atunci când au prelungit interimatul lui Ion Marin, în aşteptarea eliberării lui Ioan Andone de contractul care îl leagă de Al-Ahli Dubai până la data de 15 mai 2010.

Borcea şi compania au mari şanse să-l vadă pe „Fălcos“ pe banca roş-albilor nu peste şapte luni, ci peste şapte zile! Cu o condiţie: Andone să piardă luni al treilea meci din tot atâtea etape în campionat. Potrivit presei din Emirate, ştirea fiind preluată inclusiv de forumul clubului Al-Ahli, forum.alahliclub.ae, în cazul unui nou eşec, în deplasare, cu Al-Emirat, Andone va fi demis!

Revin accidentaţii şi vedetele

Până acum, preşedintele Khalifah Sulaiman a avut răbdare cu tehnicianul român, deşi, în patru partide oficiale, acesta a bifat trei înfrângeri şi un egal. „Am avut mulţi jucători indisponibili, iar Andone n-avea ce să facă. Odată cu revenirea fotbaliştilor de bază, echipa va arăta altfel“, a spus şeicul.

Cum în partida de luni, Ando îi va putea folosi pe cei patru jucători care au însoţit naţionala U-20 a Emiratelor la Campionatul Mondial, iar o parte dintre fotbaliştii accidentaţi, în frunte cu starul Al-Hammadi, s-au refăcut deja, Khalifah Sulaiman nu va mai tolera un nou eşec. De altfel, arabii susţin că preşedintele formaţiei din Dubai ar fi luat deja legătura cu omul care l-ar putea înlocui pe Andone. E vorba despre un antrenor local, Mahdi Redha Ali, cel care a dus naţionala U-20 până în sferturi la Campionatul Mondial.

Revenirea lui Ando în „Ştefan cel Mare“ ar putea fi înlesnită şi de vizita pe care preşedintele dinamovist o va face în zona Golfului Persic. Nicolae Badea a confirmat că de mâine va efectua un tur al Emiratelor, unde va ajunge în trei oraşe, printre care şi în Dubai.

Luni la Al-Ahli, duminică în „Groapă“

image

Khalifah Sulaiman va decide soarta lui Ioan Andone



Badea se va afla în tribune la meciul Al-Emirat – Al-Ahli şi va avea şi o întâlnire cu şeful lui Ando, şeicul Khalifah Sulaiman. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albilor speră fie că rezultatul partidei de luni, fie negocierile cu Sulaiman să-i permită lui Andone să se întoarcă în România. În acest caz, „Fălcosul“ ar putea să-şi înceapă noul mandat în „Groapă“ de duminică viitoare, cu ocazia meciului Dinamo – Gloria Bistriţa.

Dinamoviştii la testul antidoping

Cei de la FC Braşov au cerut Agenţiei Naţionale Antidoping ca, la meciul cu Dinamo, câte doi jucători de la ambele echipe, desemnaţi prin tragere la sorţi, să fie testaţi. „Nu este nici primul, nici ultimul control pe care o echipă îl cere la o partidă cu Dinamo. Ne-am obişnuit deja cu această situaţie. Nu ştiu dacă este vorba despre un război psihologic sau de altceva, dar noi nu avem nicio emoţie în ceea ce priveşte acest control antidoping”, a comentat managerul sportiv al roş-albilor, Ionel Ganea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite