Timişoara: Bişniţarii dau la preţ dublu biletele pentru "Poli" - Şahtior Doneţk

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Bişniţarii dau la preţ dublu biletele pentru "Poli" - Şahtior Doneţk
Timişoara: Bişniţarii dau la preţ dublu biletele pentru "Poli" - Şahtior Doneţk

Biletele pentru meciul din această seară dintre "Poli" şi Şahtior s-au vândut în proporţie de 90%, iar speculanţii şi-au făcut din nou apariţia, ca la orice meci important.

Citiţi şi:

"Poli" şi Şahtior sunt gata pentru duel

Gândul la un eventual eşec îi dă palpitaţii lui Mircea Lucescu

"Poli" - Şahtior, meci cu grad ridicat de risc

Jucătorii de la Şahtior au vizitat Grădina Zoologică (GALERIE FOTO)

Biletele sunt de fapt un pachet care conţin şi un tichet cu care suporterii vor putea primi gratuit biletul la următorul meci european al echipei. Bişniţarii vând un bilet la peluză cu 50 de lei, însă fără tichetul pentru meciul următor, adică la un preţ dublu.

"Sunt bişniţari care de obicei vin din Bucureşti la meciurile mari, când stadionul este plin. Cu Dinamo, cu Steaua, mai demult cu UTA. Fac tot felul de murdării, inclusiv la proţile stadionului, se bagă peste băieţii care rup bilete, le iau întregi şi le vând din nou. Jandarmii din jurul stadionului nu fac nimic, când le spunem că sunt bişniţari, ei ne spun să sunăm la 112", s-a plâns Florin Ilie, unul dintre cei care se ocupă de vânzarea biletelor la meciurile lui "Poli".

Aproximativ 90% din biletele pentru acest meci s-au vândut deja, primele care s-au terminat fiind cele pentru peluze. "În apropierea meciului ne mutăm toate punctele de vânzare în zona stadionului, să nu mai caute oamenii bilete în tot oraşul. Nici în centru, unde am stat eu, n-am văzut picior de comunitar sau poliţist. Până apar ei dispar şi bişniţarii", a mai spus Florin Ilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite