Frunză: „Bine că am luat o gură de oxigen!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frunză: „Bine că am luat o gură de oxigen!“
Frunză: „Bine că am luat o gură de oxigen!“

Mijlocaşul spune că victoria cu Universitatea Craiova le-a dat aripi ialomiţenilor înaintea meciului de miercuri cu Glasgow Rangers în Liga Campionilor. Unirea a câştigat dramatic întâlnirea cu Ştiinţa, însă a pierdut un jucător de bază pentru confruntarea cu Rangers de miercuri.

Sorin Frunză a reuşit sâmbătă seară prima sa „dublă” pentru echipa lui Dan Petrescu. „Onofraş şi Bilaşco mi-au prezis că voi înscrie. A vrut Dumnezeu să batem Universitatea. Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor cu Rangers, dar acolo va fi un alt scenariu”, a declarat fotbalistul după succesul dramatic obţinut în compania Ştiinţei.

Eroul ialomiţenilor a ajuns la Urziceni de la Vaslui. În 2008, finanţatorul moldovenilor l-a acuzat pe Frunză că ar fi vândut mai multe meciuri, printre care şi cel cu Steaua! Salvarea mijlocaşului a fost Mihai Stoica, cel care l-a transferat la Unirea. Meme insistă că Frunză are un potenţial uriaş: „Sorin este departe de ceea ce poate. Important este că şi atunci când nu-i iese jocul, aleargă foarte mult”.

Fernandes va absenta în Ligă

Bruno Fernandes s-a accidentat în debutul reprizei a doua a meciului cu Universitatea Craiova, fiind înlocuit cu Epaminonda Nicu. Fundaşul originar din Guineea-Bissau a fost victima unui contact mai dur cu un jucător oltean şi şefii Urziceniului susţin că sunt şanse minime ca el să evolueze, miercuri, cu Rangers.

„Bruno Fernandes s-a accidentat şi nu cred că putem conta pe el contra scoţienilor”, a spus Mihai Stoica. Pe „Ibrox Park“, fundaşul de culoare a stat la originea golului doi al ialomiţenilor venit în urma unei execuţii cu călcâiul. Dacă Fernandes nu va putea fi recuperat, cel mai probabil în locul său va fi titularizat Mehmedovici.

Ploaia a întrerupt meciul Dundee United - Rangers

Partida dintre Dundee United şi Glasgow Rangers a fost suspendată la pauză din cauza ploii torenţiale abătute asupra stadionului gazdelor. Rangers reuşise să deschidă scorul prin Davis, în minutul 29, dar centralul a luat decizia întreruperii meciului din cauza condiţiilor extrem de vitrege.

Liga Scoţiană urmează a decide data reluării acestei întâlniri. La partidă a fost prezent şi directorul sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Răducan. „După emoţiile trăite în avion, nu am văzut nimic, pentru că arbitrul a oprit meciul la pauză”, a povestit Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite