„Bilă“, şoferul campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi seară a condus Unirea spre o victorie istorică la Glasgow, iar ieri Bilaşco a avut grijă ca prietenii şi coechipierii lui, Maftei, Galamaz şi Brandan, să ajungă cu bine la Urziceni, unde după-amiază ialomiţenii au avut un antrenament de refacere.

„Sunt şoferul lor. Poate îi duc şi spre optimile Ligii Campionilor”, a mărturisit, glumind, Marius Bilaşco, autorul primului gol de pe Ibrox Park. „Un meci de poveste”, aşa descrie „Bilă” succesul uimitor al campioanei în faţa celor de la Rangers.

„Le are cu şofatul, cum le are şi cu fotbalul”, se auzeau, din fundal, cei trei prieteni ai lui: Maftei, Galamaz şi Brandan. „Mă laudă şi ei... A căzut pe mine să fiu şofer astăzi (n.r. - ieri). Facem cu schimbul, pentru că mergem de fiecare dată împreună. Ar fi bine să-i conduc şi spre primăvara Ligii”, a glumit atacantul Unirii.

Redevenind serios, Bilaşco ne-a mărturisit că o victorie cu Rangers, acasă, i-ar aduce extrem de aproape de o calificare în optimile Ligii: „Am făcut o minune când am luat campionatul, apoi, marţi alta, când am bătut la Glasgow, să urmeze a treia şi să ajungem în primăvara europeană“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite