Bierhoff: "Nu ne aşteptam la o astfel de prestaţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al naţionalei Germaniei, Oliver Bierhoff, a declarat, sâmbătă, că nu a mai văzut şi nu a mai trăit niciodată un meci precum cel câştigat de germani în faţa reprezentativei Argentinei, scor 4-0, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale,

"Ceea ce au realizat jucătorii împotriva Argentinei nu am văzut niciodată şi nici n-am trăit în timpul carierei mele de jucător. Nu ne aşteptam la o astfel de prestaţie din partea acestei echipe atât de tânără şi neexperimentată: este suverană", a spus fostul căpitan al selecţionatei Germaniei, autorul golului de aur în finala Euro-2006, cu Cehia, scor 2-1.

Lotul Germaniei participant la Cupa Mondială din Africa de Sud are o medie de cârstă de 24,9 ani, fiind cel mai tânăr din 1934. Din echipă lipsesc Michael Ballack, Heiko Westermann şi Simon Rolfes, din cauza unor accidentări.

Bierhoff a recunoscut că marile cluburi europene probabil sunt interesate acum de tinerii jucători germani ca Thomas Müller, Mesut Özil sau Manuel Neuer. "Ei sunt cu atât mai mult în atenţia tuturor după un astfel de succes, dar vă asigur că niciunul nu se gândeşte la asta în acest moment", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite